ye-logo.v1.2

Фоторепортаж: Як "Поділля" стало творцем сенсації в матчі проти "Балкан"

Спорт 3792
Матч Поділля з Балканами іноді нагадував бій в багнюці, який виграли хмельничани
Матч Поділля з Балканами іноді нагадував бій в багнюці, який виграли хмельничани. Фото: автора

Хмельницька команда востаннє в цьому році зіграли в рідних стінах

Матч чемпіонату України з футболу серед команд другої ліги між хмельницьким "Поділлям" та "Балканами" з Одещини, таки відбувся. Після того, як гру 13 листопада перенесли на 14 листопада через погодні умови, команди все ж таки вийшли на поле та потішили нечисельних вболівальників.

Відзначимо, аби гра відбулася, поле СК "Поділля" почали чистити від снігу ще з 8-ої ранку. Допомогали як курсанти-прикордонники, так і трактори. А, коли "зняли сніг", команди вийшли на... футбольне поле нагадувало більше город, ніж зелений килим. Через це деякі вболівальники жартували: "Не дарма "Поділля", коли команді не було де тренуватися, займалося на полі біля Палацу творчості. Там теж город, отож перевага має бути за нашими".

Одесити, які приїхали до Хмельницького за трьома очками, не жалілися на стан газону, розуміючи, що після вчорашнього снігопаду не варто було очікувати на щось краще. Та сподівалися, що візьмуть 3 очки та піднімуться на 4 сходинку в турнірній таблиці. Хмельничани ж, у разі перемоги, покидали останнє місце.

Щоб розчистити поле, задіяли техінку та попросили військових

Утім, "Поділлю" вдалося доволі швидко відкрити рахунок у грі. Вже на першій хвилині матчу відзначився Алішер Якубов.

Гості ж намагалися відігратися, але відмінно діяв захист "Поділля". А, коли захисники помилялися, команду виручав Сергій Дворник. "Балканам" у першому таймі вдалося таки забити гол, але арбітри не зарахували його, зафіксувавши офсайд у гравця з селища Зорі. Хмельничани ж не відсиджувалися в обороні, а прагнули збільшити свою перевагу. Утім, мало що виходило.

Попри важке поле, команди демонстрували швидку гру

У грі "Поділля" - "Балкани" не обходилося без порушень правил

У матчі було чимало боротьби в центрі поля

Сергій Дворник, голкіпер "Поділля", декілька разів врятував свою команду від голу

А ось у другому таймі "Балкани" лише збільшували свою перевагу, тоді як "Поділля" вимушено було грати на контратаках. І гостям вдруге вдалося забити, але вдруге з офсайту. Тому рахунок був незмінним 1:0. У підсумку, хмельничанам вдалося вистояти над натиском "Балкан" та здобути третю перемогу в чемпіонаті.

Олександр Райчев (№8), капітан "Балкан", створив чимало проблем хмельничанам, але забити не зміг

Алішер Якубов (з м’ячем) - кращий форвард "Поділля"

Ігор Сурник (у білому) діяв на лівому фланзі захисту "Поділля"

Півзахисник "Поділля" Артем Макарченко вже традиційно був дуже активним і загострював гру команду на лівому фланзі

"Я немаю претензій до своїх гравців, - каже головний тренер "Балкан" Андрій Пархоменко, який колись грав у "Поділлі". - Ми створили безліч моментів, але не змогли реалізувати, володіли ініціативою, повінстю переграли суперника. Звісно, мали перемагати, але програли".

"Хлопці молодці, змогли дати бій та виграти матч, - заявив Віталій Балицький, помічник головного тренера "Поділля". - "Балкани" дуже сильна команда, хочеться, щоб наша команда грала в такий же футбол. Якщо гравці будуть слухати тренерів, чітко все виконувати, то гратимуть ще краще".

Ну, а останній матч у цьому році хмельничани проведуть у Запоріжжі проти "Металурга" 20 листопада, після чого підуть у тривалу відпустку.

Гравці "Поділля" залишали поле в піднесеному настрої

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую