ye-logo.v1.2

Футбол. «Агробізнес» вже має одного нового гравця

Спорт 2156
Агробізнес ще не вийшов з відпустки, але вже тренується в Хмельницькому
Агробізнес ще не вийшов з відпустки, але вже тренується в Хмельницькому. Фото: fcab.com.ua

Волочиська команда ще не розпочала повноцінний збір, але переглядає нових футболістів та готується зіграти з хмельницьким «Поділлям».

«Агробізнес» із Волочиська, який виступає в чемпіонаті України з футболу серед аматорів, підготовку до другого кола першості, яке стартує в квітні, розпочне з 13 лютого. Про це журналісту сайту «Є» повідомив головний тренер команди Андрій Донець.

«Звісно, ми вже часто збираємося в Хмельницькому, де граємо двосторонні матчі та переглядаємо потенційних новачків, але це ще не збори, - каже Андрій Донець. – Утім, вже маємо нового гравця. Це Віталій Груша з оржівського «ОДЕКу». Продовжуємо і далі переглядати футболістів, які можуть підсилити нашу команду».

Точилися розмови, що «Агробізнес» проведе тренувальні збори в Іспанії. Але наставник команди цю інформацію спростовує. Та каже, що команда все таки вирушить кудись на збори, але поки що не визначилася з місцем їх проведення.

Ну, а 23 січня на стадіоні хмельницької дитячо-юнацької спортивної школи №1 о 12.00 та 14.00 відбудуться два товариських матчі, між «Агробізнесом» та хмельницьким «Поділля». Між іншим, вже завтра, 21 січня, хмельничани проведуть свій перший товариський матч у цьому році. На полі ДЮСШ №1 о 16.00 вони зіграють проти «Ниви» з Теребовлі Тернопільської області.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую