ye-logo.v1.2

Футбол. "Поділля" зіграло перші товариські матчі цього року (ФОТО+ВІДЕО)

Спорт 3561

Суперниками хмельничан стала "Нива" з Теребовлі Тернопільської області.

21 січня єдиний представник Хмельниччини в другій лігзі чемпіонату України з футболу провів свої перші спаринги в 2017 році. В гості до "Поділля" завітав учасник аматорської першості України теребовлянська "Нива". За домовленістю команд, клуби зіграли два матчі різними складами.

У першому поєдинку "Нива" виставила умовно перший склад, а "Поділля" - майже усіх, хто перебуває на перегляді. "Нас не цікавить результат матчу, - каже президент хмельницького клубу Євген Бейдерман. - Нам головне переглянути хлопців, щоб визначити в подальшому, чи потрібні вони нашому клубу. А тому в першому матчі задіяли як потенційних новачків, так і тих, хто в нас є".

Попри статус матчів - товариські, на ігри завітали фанати "Поділля".

Хмельничани грали в зеленому, гості - в помаранчевому.

Після того, як головний бомбардир та капітан "Поділля" Алішер Якубов вирушив на перегляд до полтавської "Ворскли", капітанську пов’язку одягнув голкіпер Сергій Дворник. Він і захищав ворота "Поділля" в першому матчі. "Те, що Дворник буде капітаном, вирішила команда та тренерський штаб, - пояснює Євген Станіславович. - Я в такі справи не втручаюся".

Олександр Музичук (№13) вже грав за "Поділля" в першості серед аматорів. І ось повернувся. Але тренерський штаб ще не визначився чи заключати з ним контракт.

"Нива", яка є міцним горішком в аматорській першості України, та останні три роки стає чемпіоном Тернопільської області, в першому таймі змогла забити один гол у ворота Сергія Дворника, а після перерви подвоїла рахунок. А потім... Андрій Джурко дуже швидко відіграв один гол, а згодом Ян Морговський зрівняв рахунок. Згодом, Ян оформив дубль у грі, реалізувавши пенальті. Матч так і завершився перемогою "Поділля" з рахунком 3:2.

Ян Морговський (№11) оформив дубль у грі з "Нивою".

В обох матчах було багато падінь. Поле на ДЮСШ №1 дуже слизьке.

Другий матч розпочався з того, що хмельничани швидко заробили пенальті. Та Артем Макарченко не зміг влучити в ворота з 11-метрової позначки. А потім, спрацювало старе футбольне правило... забили гості. Утім, гравці "Поділля" не лише зрівняли рахунок (забив Максим Нестеренко), а й повели в ньому - відзначився Кирило Бабак. Та "Нива" змогла відігратися. До того ж, забила й третій гол. Щоправда, у власні ворота. Отож, і другий матч завершився перемогою "Поділля" з рахунком 3:2.

Максим Нестеренко (№8) зрівняв рахунок у другому матчі.

Обидва матчі "Поділля" переважну більшість часу пройшли за штучного освітлення, оскільки на вулиці вже зтемніло.

Вже 23 січня "Поділля" зіграє чергові товариські матчі. На стадіоні ДЮСШ №1 вони проведуть два матчі проти чемпіона Хмельницької області, лідера аматорського чемпіонату України волочиського "Агробізнеса". Початок поєдинків о 12.00 та 14.00.

 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую