ye-logo.v1.2

Волейбол. "Бахмут" вже не той і "Новатор" другий (ФОТО+ВІДЕО)

Спорт 3733

У вищій лізі чемпіонату України з волейболу зіграні матчі 6 туру.

Вони не бачились майже рік. За 11 місяців, що минули після останнього матчу між хмельничанами та ВК "Бахмут", змінилося чимало. Донеччани дещо змінили склад, а "Новатор" не лише гравців, а й назву... Ні, точніше, заявили в вищу лігу дублерів, а основа "пішла" в Суперлігу. Отож, учасники минулого "фіналу чотирьох" вищої ліги, знову зіграли в Хмельницькому. І знову кращими були господарі.

"Новатор-2-Прикордонник", користуючись паузою в Суперлізі, задіяв у грі проти "Бахмута" одразу декількох гравців з першого складу: Сергія Попова, Андрія Перепадю, Богдана Середу, Олексія Деніна. Зіграли й заграні в Суперлізі Максим Турик, Михайло Главчук та інші. Ще б пак, адже "Новатор-2-Прикордонник", як і "Бахмут", ще має шанси на потрапляння до четвірки кращих команд вищої ліги.

"Бахмут" (у зеленому), який вважався фаворитом,програв матч у Хмельницькому.

Андрій Перепадя з "Новатора" зіграв за дублерів лише в першій партії.

Майже рік тому хмельничани з донеччанами зіграли з рахунком 3:1.

І хоч перше очко в матчі заробили гості, але дати бій господарям їм не було важко. Підопічні Віталія Сосимовича з самого початку поєдинку почали робити те, що від них очікували глядачі. Спочатку відкрив у першій партії був мізерним у три очки, а згодом 6 і , навіть, 7. А завершився перший сет взагалі перевагою хмельничан в 9 балів - 25:16.

Максим Турик (№8) допоміг хмельничанам виграти в "Бахмута".

Друга партія почалася з того, що "Новатор-2-Прикордонник" виграв перші чотири подачі Богдана Середи і, здавалося, що хмельничани просто "не помітять" "Бахмут". Та віддати належне донеччанам, їм вдалося нав’язати гру господарям, після того як рахунок став 8:2. Вони не лише поступово відігралися, а й навіть мінімально повели в рахунку - 16:15. Утім, хмельничани все таки виправили ситуацію і виграли партію 25:22.

Іноді гравці "Бахмута" раділи так, наче виграли матч.

Богдан Середа (№4) та Павло Онищук не раз "накривали" атаки гостей.

Третій сет, а точніше його початок, також видався напруженим. Після 4:1 на користь господарів, волейболісти "Бахмута" змогли повести в рахунку 7:5. А далі... "гойдалки". Щоправда, не довго. Гравці "Новатора-2-Прикордонника" увімкнули в собі статус лідера (правда, вони до цього перебували на 8 місці, а донеччани на 4-му), та почали йти у відрив - то на 4 очки, то на 6-ть. Ну, а закінчили партію з рахунком 25:18, а разом із нею і весь матч - 3:0.

Попри перемогу, хмельничани поки не випереджають "Бахмут" у турнірній таблиці.

Вже 12 лютого хмельничани вдома зіграють ще один матч - проти аутсайдера "Локомотив-ХДВУФК №1" з Харкова (початок о 15.00), який сьогодні в Хмельницькому програв "Родничку-Колосу" з Буковини.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую