ye-logo.v1.2

Футбол. «Поділля» та «Агробізнес» продовжують підготовку та…

Спорт 2121
Андрій Ліповуз (з м
Андрій Ліповуз (з м'ячем) забив єдиний гол у ворота Агробізнеса в першому матчі, в якому Поділля поступилося 1:4. Фото: з архіву

Команди з Хмельницького та Волочиська знову зіграли між собою.

Футбольне міжсезоння для чемпіона області («Агробізнеса») та єдиного професійного клубу Хмельниччини («Поділля») триває. Команди, які між собою вже тричі грали товариські матчі, знову провели спаринги. У попередніх трьох була зафіксована одна нічия та дві перемоги команди з Волочиська.

«У першому матчі ми зіграли основними складами, - розповідає головний тренер «Поділля» Аркадій Баталов. – Поступилися. В іншій грі, в якій взяли участь дублери, зіграли 1:1». Отож, у першому поєдинку «Агробізнес» переміг з рахунком 4:1. За команду з Волочиська забивали Скакун, Груша, Темнюк та Малащук, за хмельничан – Ліповуз. В другому матчі голами відзначилися Майко («Поділля») та Юрчак («Агробізнес»). «Те, що ми виграли з рахунком 4:1, не означає, що все було легко, - каже головний тренер волочиської команди Андрій Донець. - Матч видався цікавим і важким. Просто нам десь більше пощастило. Та й взагалі, це все підготовка, тому результат у таких матчах не на першому місці».

Щодо кадрових змін, то у хмельницькому «Поділлі» є троє новачків. До Олександра Майка вже офіційно приєдналися Олександр Музичук (останнім клубом якого був канадський «Ukraine United») та Владислав Охрончук, який на правах оренди перейшов із першолігового «Колоса» з Ковалівки.

«Агробізнес» також має нових футболістів. Це Роман Гагун, який виступав у Грузії, та Андрій Кухарук, який торік виступав в Австрії.

Вже цього вік-енду «Поділля» планувало зіграти ще один контрольний матч. Але знайти спаринг-партнера не вдалося. Щодо «Агробізнеса», то… «У нас завершується перший етап підготовки, - каже Андрій Донець. – Тому наступні спаринги вже будемо проводити під час другого етапу підготовки, який розпочнеться з 7 березня».

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую