ye-logo.v1.2

Футбол. «Поділля» - «Жемчужина»: ах, Одеса… або знову «наступили на граблі» (ФОТО+ВІДЕО)

Спорт 3293

Хмельницька команда зіграла свій 22 матч у другій лізі.

Якщо «Поділля» на початку матчу не вигадає собі проблему, то це, схоже, не хмельницьке «Поділля». Принаймні, така традиція вимальовується вже другий поспіль домашній матч хмельничан. 18 березня подоляни вже на 11 хвилині «привезли» пенальті в свої ворота в грі з «Нікополем», а 1 квітня повторили це значно раніше – на першій хвилині, в матчі проти одеської «Жемчужини».

Та, якщо проводити паралелі з минулим домашнім поєдинком, то нинішній все таки вирізнявся. По-перше, «Поділля» обійшлося без вилучення. По-друге, не змогло здобути очки. Утім, слід зауважити, «Жемчужина» - не «Нікополь». Одесити – один із претендентів на підвищення в класі.

Одесити, хоч і приїхали до Хмельницького за години дві до матчу, не виглядали втомленими дорогою. Вже перша ж атака гостей завершилася тим, що в ворота «Поділля» призначили пенальті. Сергій Дворник хоч і вгадав напрямок удару Руслана Паламара, але відбити м’яч не зміг – 0:1. Та через три хвилини Олексій Колесников ледь не зрівняв рахунок. Але гостей врятував голкіпер Євген Ширяєв, який свого часу виступав навіть у вищій футбольній лізі України. Та на цьому проблеми в «Жемчужини» не завершилися. Кутовий, навіс, удар, ще один і… одеситів від голу врятувала поперечина.

"Поділля" традиційно вдома зіграло у білій формі.

Олексій Колесников (з м’ячем) - один із найдосвідченішим футболістів "Поділля".

Роман Шпиця, який в 21 турі "заробив" вилучення, дограв матч проти "Жемчужини" до кінця та відзначився гольовою передачею.

І все таки «Поділля» забило. Чудовий навіс Романа Шпиці відмінно замкнув Алішер Якубов. Сталося це на 18 хвилині матчу. Пропустивши гол, гості одразу побігли вперед. І через хвилину-дві ледве знову не повели в рахунку. Але «Поділля», після удару Віктора Георгієва врятував Дворник. Утім, Сергій був безсилим наприкінці першого тайму, коли майже віч-на-віч із ним вийшов Сергій Паламарчук. Рахунок став 1:2 і… перерва.

"Поділля" - "Жемчужина": битва аутсайдера та лідера.

Хмельничани доволі активно розпочали другу половину матчу. Відверто кажучи, не відчувалося, що «Поділля» - команда-аутсайдер, а «Жемчужина» - клуб, який посідав до цього поєдинку третє місце. Але «казка» швидко завершилася. Після того, як Михайло Шестаков забив третій гол у ворота хмельничан, футболісти «Поділля» тривалий час не були схожими на себе. В атаці господарям мало що вдавалося, а гості… грали «на досвіді».

Наставнику "Жемчужини" Денису Колчину сподобалася гра хмельничанина Олександра Музичука...

Відзначив Колчин і гру Артема Макарченка.

Алішер Якубов (у білій формі) - автор єдиного голу "Поділля" в ворота одеситів.

Другий тайм пройшов майже без небезпечних моментів. Хіба що наприкінці шанси забити мали одесит Станіслав-Нурі Малиш та хмельничанин Олексій Колесников, але обом забракло точності. Отож, рахунок 1:3, який приніс «Жемчужині» три очки та… перше місце. Прийнаймні, до 2 квітня, поки не зіграли «Кремінь» та «Рух».
«Знову наступаємо на ті самі «граблі», - каже виконуючий обов’язки головного тренера «Поділля» Аркадій Баталов. – Маємо проблеми в центральній зоні. Грубі помилки в захисті… нам важко так грати. Адже проти нас грають навчені футболісти. З такими помилками в обороні далеко не поїдемо».

А ось наставник одеситів Денис Колчин зауважив, що «Поділля» створило чимало проблем його команді. «Але хлопці молодці, справилися, поступово вирівняли гру та досягли того результату, на який ми розраховували», - зазначив колишній футболіст одеського «Чорноморця» та криворізького «Кривбасу».

Що ж, наступний тур «Поділля» пропустить, оскільки повинно було зіграли в Херсоні. Але «Кристал» вже припинив своє існування. Тому наступний поєдинок хмельничани знову зіграють вдома – 14 квітня проти «Миру» з Горностаївки. Але «паузу» команда Баталова планує заповнити товариським матчем 8 квітня проти срібного призера чемпіонату Хмельниччини старокостянтинівського «Случа». Якщо буде хороша погода, то зіграють у Старокостянтинова, якщо дощ – у Хмельницькому.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую