ye-logo.v1.2

Двоє гравців «Сокола» отримають статус «вільних агентів»

Спорт 1723
Голкіпера Богдана Тимощука можна назвати старожилом хмельницької команди. Але з наступного сезону він не гратиме за Сокіл
Голкіпера Богдана Тимощука можна назвати старожилом хмельницької команди. Але з наступного сезону він не гратиме за Сокіл. Фото: з архіву

Хмельницькі футзалісти зіграють товариські матчі в Івано-Франківську.

Хмельницький СК «Сокіл», для якого чемпіонат України з футзалу в «Екстра-лізі» вже завершився, зіграє з івано-франківський «Ураганом». Не в Хмельницькому, а в Івано-Франківську. Станеться це 13 та 14 травня.

У двох поєдинках тренерський штаб планує дещо поекспериментувати. «Будемо експериментувати тактично, - каже головний тренер «Сокола» Роман Ковальчик. – Нещодавно ми грали товариський матч з чернівецьким «Епіцентром», який виграли 14:3, то в ньому дозволили хлопцям зіграти індивідуально. З «Ураганом» так не вдасться. Тому випробуємо деякі різноманітні тактики».

Офіційно сезон в чемпіонаті України ще не завершився. Але в «Соколі» вже є кадрові зміни. «Ми вирішили надати статус «вільних агентів» Богдану Тимощуку та Станіславу Моспану, - каже Роман Миколайович. – Хлопці про це вже знають. Натомість за нас гратимуть троє наших вихованців – Кіт, Мельник та Вербовий. Ми за ними спостерігали останній рік, і вони добре себе зарекомендували. Ну, а Мельник і Вербовий ще за збірну Україні U-17 зіграли».

Нагадаємо, Станіслав Моспан прийшов у «Сокіл» напередодні цього сезону. А ось голкіпер Богдан Тимощук виступає за хмельничан ще з першого сезону в «Екстра-лізі» - 2012/2013 років. У сезоні 2014/2015 років він у складі ще тодішнього «Спортлідер+» став срібним призером чемпіонату України.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую