ye-logo.v1.2

Кубок області з футболу. Дві команди вже у півфіналі

Спорт 2567
Красилівський Случ, здобувши без бою путівку до 1/2 фіналу, зіграв з молодіжним складом Поділля товариську гру, яка завершилася з рахунком 0:0
Красилівський Случ, здобувши без бою путівку до 1/2 фіналу, зіграв з молодіжним складом Поділля товариську гру, яка завершилася з рахунком 0:0. Фото: з архіву

Відбулися перші матчі 1/4 фіналу Кубка Хмельниччини з футболу.

Замість чотирьох поєдинків, були зіграні лише два. Так, як повідомили журналісту сайту «Є» в обласній федерації футболу, два матчі не відбулися, оскільки деякі команди вирішили знятися з турнірної дистанції.

«У Дунаївцях місцевий клуб мав приймати «Перлину-Поділля» з Білогір’я, а в Красилові «Случ» - чорноострівський «Промінь». Але команди гостей в останній момент відмовилися від участі в змаганнях, а тому ФК «Дунаївці» та красилівський «Случ» вже вийшли до півфіналу», - розповів заступник голови обласної федерації футболу Микола Кузнецов.

Натомість, долю ще двох путівок визначать 5-6 серпня, коли ще чотири клуби зіграють свої матчі-відповіді. А цього вік-енду вони провели перші поєдинки. У Старкоостянтинові місцевий «Случ» здолав «Славуту» з рахунком 3:0 і тепер гра у Славуті може стати формальністю. А ось у Кам’янці-Подільському «Фортеця» зіграла 3:3 з деражнянським «Олімпом-Краянами». Яка з цим двох команд пройде до півфіналу визначиться в Деражні.

Нагадаємо, що півфінальні матчі заплановані на 12-13 серпня та 19-20 серпня. За жеребом ФК «Дунаївці» зіграє з переможцем пари «Случ»-«Славута», а красилівський «Случ» - з сильнішою командою в протистоянні «Фортеця»-«Олімп-Деражня».

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую