ye-logo.v1.2

Футбол наживо: у Хмельницькому ФК «Тернопіль» приймає «Поділля»

Спорт 5399

Сьогодні, 9 серпня, відбудуться матчі 5 туру чемпіонату України з футболу серед команд другої ліги.

На хмельницькому спорткомплексі «Поділля» відбудеться матч, господарями якого буде… футбольний клуб «Тернопіль». Тернополяни самі звернулися до хмельничан з проханням провести свій домашній матч 5 туру другої ліги проти «Поділля» на полі суперника. Причина – їхня домашня арена на реконструкції.

Щоправда, цей матч був під загрозою зриву. ФК «Тернопіль», який свої три матчі в другій лізі програв, має фінансові проблеми. Команда була близькою до того, що зникне з футбольної мапи країни. Утім, поки що тернополяни не знялися з першості, а Тернопільська міська рада оприлюднила звернення футбольного клубу, в якому закликають місцевих підприємців долучитися до фінансування клубу.

У важкому становищі перебуває і «Поділля». Щоправда, про фінансову складову не йдеться, а ось про турнірну… Хмельничани у чотирьох матчах другої ліги здобули лише одне очко, а після останнього домашнього поєдинку проти «Скали», в якому поступилися 0:2, футболісти отримали чимало критики з боку вболівальників.

Отож, яким буде матч у Хмельницькому? За ним можна стежити в режимі онлайн на сайті «Є». Початок трансляції 9 серпня о 18.00.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую