ye-logo.v1.2

Футбол. «Агробізнес» знову перемагає, а «Поділля»…

Спорт 3586
Ян Морговський забив Ниві, але Поділля все одно поступилося
Ян Морговський забив Ниві, але Поділля все одно поступилося. Фото: з архіву

У другій лізі чемпіонату України з футболу зіграні матчі 10 туру.

Команда з Волочиська продовжує утримувати лідерство, а хмельницьке «Поділля» третій тур поспіль не може поповнити свій очковий багаж.

«Агробізнес» свій матч 10 туру проводив в Обухові Київської області проти «Арсеналу-Київщини» з Білої Церкви. І команда Андрія Донця сповна реабілітувалася за поразку від тернопільської «Ниви» в минулому турі. Ще у першому таймі Ігор Курило відкрив рахунок у матчі. А в другій половині матчу Богдан Семенець двічі вразив ворота канонірів, встановивши остаточний рахунок у грі 3:0 на користь «Агробізнеса». «Мені дуже сподобався суперник, - каже головний тренер «Агробізнеса» Андрій Донець. – Хороша команда, молоді гравці. Ми ж перемогли, як то кажуть, на досвіді. Могли ще в першому таймі забезпечити собі комфортний рахунок, але з реалізацією не склалося».

«Поділля» ж грало у Вишнівцях проти тернопільської «Ниви». І вже у першому таймі хмельничани створили собі проблеми, через які не змогли здобути залікові очки. «Команда пропустила три голи, - каже президент «Поділля» Євген Бейдерман. – Провалили першу половину матчу (перший тайм завершився перемогою тернополян 2:0 - прим.авт.), а в другому таймі, попри голи Андрія Джурка та Яна Морговського не змогли дотиснути «Ниву». Але трагедії в поразці не бачу. Ми будуємо клуб, перебудовуємо гру команди… Впевнений, що невдовзі й буде результат». Отож, «Поділля» поступилося з рахунком 2:3.

Турнірне становище команд: 1. «Агробізнес» - 24 очки (9 матчів), 2. «Прикарпаття» - 19 (8), 3. «Нива» - 15 (8), 4. «Львів» - 14 (8), 5. «Скала» - 13 (9), 6. «Нива-В» - 12 (8), 7. «Буковина» - 9 (8), 8. «Поділля» - 5 (9), 9. «Полісся» - 3 (6), 10. «Тернопіль» - 0 (4), 11. «Арсенал-Київщина» - 0 (5).

У наступному турі, матчі якого заплановані на 9 вересня, обидва представники Хмельниччини гратимуть вдома. «Агробізнес» у Волочиську прийматиме вінницьку «Ниву-В», а «Поділля» в Хмельницькому – «Арсенал-Київщину».

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую