ye-logo.v1.2

Футзал. «Сокіл», повернувшись із Польщі, готується до Одеси

Спорт 1870
Роман Ковальчик завершує підготовку команди до нового сезону. Наступнйи матч Сокола стане вже не товариським, а офіційним
Роман Ковальчик завершує підготовку команди до нового сезону. Наступнйи матч Сокола стане вже не товариським, а офіційним. Фото: з архіву

Хмельницька команда, посівши 5 місце на міжнародному турнірні, завершує підготовку до чемпіонату.

«Сокіл» на змаганнях «Beyer Futsal Masters 2017», які завершилися в Польщі, зіграв чотири матчі, в яких двічі переміг та зазнав стількох поразок. Та програв свої матчі на початку турніру. До того ж, чемпіону «Чехії» «Ерапаку» 4:0 та італійському «Наполі» 3:2.

«Те, що ми програли 4:0, не означає, що ми поступалися грою. Просто, мабуть, хлопцям не вистачило досвіду. Та й другий матч не повинні були програвати, оскільки по грі, по моментах і ударах мали вигравати. Але у нас 80 відсотків гравців взагалі вперше в житті поїхали за кордон, а тому хвилювання відчувалося. Утім, у нас на кожний матч були свої завдання. Все, що я хотів побачити, я вгледів, і тепер маю підґрунтя для роздумів та час виправлення помилок», - каже головний тренер хмельничан Роман Ковальчик.

А ось наступні поєдинки «Сокіл» провів доволі потужно. Спочатку був подоланий чемпіон Польщі «Рекорд» з рахунком 5:3. А в матчі за 5 місце хмельничани перемогли фінський «Ільвес» 3:1.

« Тепер у Хмельницькому готуємося до старту чемпіонату. Більше не проводитимемо спарингів», -продовжує Роман Миколайович.

Вже 16 вересня розпочнеться чемпіонат України з футзалу в «Екстра-лізі». «Сокіл» зіграє в Одесі проти «Епіцентр К Авангарду». А вже 23 вересня проведе свій перший домашній матч у новому сезоні проти івано-франківського «Урагану».

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую