ye-logo.v1.2

Футзал. «Сокіл» у Рівному: два вилучення та порятунок за 22 секунди

Спорт 1802
Руслан Шеремета (у чорній футболці) у Рівному заробив пенальті та забив рятівний гол
Руслан Шеремета (у чорній футболці) у Рівному заробив пенальті та забив рятівний гол. Фото: з архіву

Хмельничани зіграли свій четвертий матч в «Екстра-лізі».

 Хмельницький «Сокіл» черговий поєдинок у найвищому дивізіоні країни проводив у Рівному, де зустрічався з «Кардиналом». Матч виявився доволі цікавим та дещо скандальним. Адже гості протягом поєдинку двічі залишалися в меншості, а в наступному турі зіграють без Олександра Педяша та Дмитра Мартинюка.

Вже на 3 хвилині матчу Володимир Кручок завалив у своєму штрафному майданчику Руслана Шеремету, і «Сокіл» отримав право на пробиття пенальті. Його, власне, і реалізував Олександр Педяш, для якого гол у ворота «Кардиналу» став дев’ятим у чотирьох матчах.

Та матч для Педяша завершився на 17 хвилині. Спочатку Олександр на 5 хвилині отримав «гірчичник» за нібито симуляцію, а вже через 12 хвилин – другу жовту картку. Як наслідок, кращий бомбардир «Екстра-ліги» пішов з майдачника, а його команда на дві хвилини залишилася в меншості. Утім, рівняни свою більшість не реалізували. А зрівняти рахунок «Кардиналу» вдалося на 27 хвилині, а згодом і повести 2:1. Обидва голи на рахунку Артема Фаренюка. На 36 хвилині «Сокіл» знову залишився в меншості. Цього разу другу жовту картку отримав Дмитро Мартинюк. Наставник хмельничан Роман Ковальчик, в телефонній розмові з журналістом сайту «Є», не захотів коментувати суддівство. А процитував німецького філософа Фрідріха Ніцше: «Все, що нас не вбиває, робить нас сильнішими». «Соколу», попри втрату двох гравців та неоднозначні рішення арбітрів, вдалося уникнути поразки. За 22 секунди до завершення матчу нічию з рахунком 2:2 приніс результативний удар Руслана Шеремети.

Отож, після чотирьох турів хмельничани продовжують посідати перше місце, маючи в своєму активі 8 очок. На один бал менше в переслідувачів – київського «ХІТа», херсонського «Продексіму» та покровського «Титану».

Свій наступний матч «Сокіл» проведе 14 жовтня в Хмельницькому. В гості до «соколят» завітає житомирського-київський «Інбев-НПУ». Ця команда в чотирьох турах здобула одну перемогу, нічию та двічі програла.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую