ye-logo.v1.2

Футбол. «Агробізнес» йде у відрив, а «Поділля» програє «битву аутсайдерів»

Спорт 3057
Поділля, яке в Хмельницькому виграло в білоцерківців, на виїзді не змогло здолати канонірів
Поділля, яке в Хмельницькому виграло в білоцерківців, на виїзді не змогло здолати канонірів. Фото: з архіву

Відбулися матчі 15 туру чемпіонату України з футболу в другій лізі групі «А».

Центральним поєдинком туру стала гра в Львові, де волочиський «Агробізнес» протистояв ФК «Львів». А ще один представник області – хмельницьке «Поділля», в Обухові грало проти білоцерківського «Арсеналу-Київщини».

«Мені дуже сподобався матч у Львові, - каже головний тренер «Агробізнеса» Андрій Донець. – Команди продемонстрували змістовний футбол. І я вдячний своїм хлопцям, що вони виконали все те, про що ми говорили перед грою». Перший тайм поєдинку завершився внічию 0:0. А ось у другій половині поєдинку… На 62 хвилині Віталій Груша завдав потужного удару з метрів 23-х і поцілив у дальній від голкіпера кут. А вже у компенсований арбітром час Микола Темнюк встановив остаточний рахунок – 2:0 на користь команди з Волочиська. І «Агробізнес» знову одноосібно очолює турнірну таблицю, оскільки головний переслідувач – івано-франківське «Прикарпаття» зіграло внічию 3:3 з тернопільською «Нивою».

Натомість «Поділля» зазнало 9 поразки в сезоні. Цього разу в Обухові від команди, для якої ця перемога стала першою в чемпіонаті. «Ми не лише повинні були не програвати, а вигравати цей матч, - каже головний тренер «Поділля» Віталій Костишин. – Але десь далася взнаки втому після дороги і ми пропустили швидкий гол. Потім відігралися, коли прострільну передачу замкнув Владислав Охрончук. Але під завісу першого тайму «Арсенал-Київщина» забив ще раз. Ми перегравали суперника, утім важко було грати не лише проти білоцерківців, а й «іншої сили». Я не хочу говорити про те, що судді завадили нам здобути очки, але за такого суддівства, яке було, розраховувати на позитивний результат було важко. До того ж, з 70 хвилини грали у меншості – вилучили Артема Макарченка».

Вже цього вік-енду відбудуться матчі 16 туру. Хмельницьке «Поділля» 14 жовтня о 15.00 на СК «Поділля» прийматиме ФК «Львів». А волочиський «Агробізнес» 15 жовтня о 15.00 на стадіоні «Юність» зіграє проти тернопільської «Ниви». Цей матч сайт «Є» транслюватиме в прямому ефірі. Отож, стежте за анонсами.

Турнірне становище команд: 1. «Агробізнес» - 36 очок (13 матчів), 2. «Прикарпаття» - 32 (13), 3. «Нива» - 23 (13), 4. «Нива-В» - 18 (13), 5. «Львів» - 16 (12), 6. «Буковина» - 14 (12), 7. «Скала» - 13 (13), 8. «Полісся» - 10 (11), 9. «Поділля» - 8 (13), 10. «Арсенал-Київщина» - 3 (11).

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую