ye-logo.v1.2

Лід, клюшки і ковзани: у Хмельницькому стартував новий хокейний сезон

Спорт 2026
Команди з Хмельницького посіли 2 і 3 місця
Команди з Хмельницького посіли 2 і 3 місця. Фото: khm.gov.ua

Його відкрили чотири команди з різних областей.

У неділю, 5 листопада, в Хмельницькому офіційно розпочався новий, вже дев’ятий за рахунком, хокейний сезон. Традиційно він стартував з турніру за кубок міського голови. І цього року за нього змагалися чотири команди: «Гайдамаки» (м. Вінниця), «Галицькі ведмеді» (м. Тернопіль) і дві команди з Хмельницького: збірна міста «Проскурів» і чемпіон минулого хокейного сезону «Легіон».

Як зазначили у міській раді, під час змагань, які відбувалися на ковзанці «Льодовиковий період», усі команди продемонстрували видовищну, динамічну і насичену гострими моментами гру. А турнір перетворився на справжнє свято спорту.

Відтак, за підсумками спортивної боротьби найсильнішою виявилася команда «Гайдамаки» з Вінниччини, вона виборола перше місце, друге – за збірною міста Хмельницького «Проскурів», третє посіла команда «Легіон», четверте – «Галицькі ведмеді» з Тернополя.

 

Нагороди отримали усі учасники. Фото: khm.gov.ua

А вже у суботу, 11 листопада, у Хмельницькому стартують перші ігри нового ІХ відкритого Чемпіонату міста й області з хокею з шайбою.

«Брати у ньому участь вже виявили бажання сім команд з Хмельницького та інших міст України. Тож всі охочі хмельничани і гості нашого міста мають нагоду прийти на ковзанку "Льодовиковий період", подивитися ігри видовищного виду спорту та повболівати за наших», – повідомили у міській раді.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую