ye-logo.v1.2

Тренер «Сокола» пояснив поразку своєї команди в Житомирі

Спорт 2209
Сокіл перервав свою безпрограшну серію, яка тривала 12 матчів
Сокіл перервав свою безпрограшну серію, яка тривала 12 матчів. Фото: з архіву

Хмельничани вперше у сезоні програли матч «Екстра-ліги».

Поєдинок у Житомирі проти «Інбев-НПУ» для хмельницького «Сокола» став останнім в цьому році. А тому були всі сподівання, що команда, яка ще не програла жодного матчу, здобуде чергову перемогу на піде на нетривалі канікули у піднесеному настрої.

Утім, вже на 5 хвилині матчу житомирсько-київський клуб заробив пенальті, який і реалізував Віталій Дзюба. Ще через 6 хвилин рахунок у матчі став 2:0. Знову забив Дзюба.

Хмельничани ж змогли відіграти один після перерви. На 32 хвилині потужним ударом відзначився Владислав Щербань. Утім, господарі згодом знову збільшили свою перевагу. А на 39 хвилині рахунок став 3:2 – «Сокіл», граючи з п’ятим польовим, зміг впритул наблизитися, завдяки голу Дмитра Мартинюка. Але врятуватися від поразки хмельничани не змогли. Отож, це перший програний матч «Сокола» в 13 проведених іграх.

«Все буває вперше. Десь ми оступилися, - каже головний тренер «Сокола» Роман Ковальчик. - Нереалізація моментів була шаленою. А ось пропустили… два перших голи ми самі собі привезли. Наша молодь помилилася. Але я на них не дуже сварився, «отримала» вся команда. Думали, що в півсили обіграємо? Нічого надзвичайного не сталося. Не буває команд, які не програють. Головне, зробити правильні висновки. І цей матч – хороший дзвіночок для нас, який показав, що нам ще треба виправити».

Попри поразку хмельничани зберегли за собою перше місце в турнірній таблиці, маючи в активі 28 очок. Але вже в наступному турі, матчі якого пройдуть 28грудня, їх згори таблиці можуть посунути «ХІТ» та «Титан», в яких по 26 балів. Адже «Сокіл» пропускатиме цей тур, а кияни гратимуть в Івано-Франківську проти «Урагану», покровці – в Запоріжжі прийматимуть львівську «Енергію».

Ну, а свій черговий матч у «Ектра-лізі» «Сокіл» зіграє вже в 2018 році. Коли 4 січня в Львові протистоятиме «Енергії».

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую