ye-logo.v1.2

Хокейна першість області: Костюк зробив хет-трик, а "Прайд" переміг

Спорт 1700
Наступні ігри цього туру пройдуть 13-14 січня 2018 року
Наступні ігри цього туру пройдуть 13-14 січня 2018 року. Фото: vezha.vn.ua

На останніх ігрових вихідних цього року у відкритому чемпіонаті Хмельниччини з хокею відбулася одна гра.

23 грудня мав відбутися поєдинок п'ятого туру першості Хмельницької області з хокею між хмельницьким "Легіоном" та тернопільськими "Подолянами". Проте за домовленістю команд гру було перенесено. Іншою грою цього туру був матч між "Прайдом" та "Авангардом".

Цей поєдинок відбувся у неділю 24 грудня. "Прайд" одразу взяв шайбу під свій контроль і в першому періоді переміг з рахунком 3:1. В наступному таймі хокеїсти "Прайду" розвинули перевагу над "Авангардом", закинувши ще три шайби у ворота суперника. В останньому періоді "Авангард" перехопив ініціативу і закинув дві шайби, але "Прайд" відквитав один гол. В підсумку "Прайд" переміг з рахунком 7:3. Дублі оформили Дашковський та Лобановський. В складі "Авангарду" всі три шайби закинув Артем Костюк.

У першому матчі 6-го туру між "Галицькими Ведмедями" та "Ладою" було зафіксовано технічну перемогу тернополян, оскільки хмельничани не змогли назбирати необхідну кількість хокеїстів. Наступні ігри цього туру пройдуть 13-14 січня 2018 року. На ковзанці "Льодовий період" в суботу зійдуться "Атріум" та "Подоляни", а в неділю "Ротор" - "Авангард" та "Легіон" - "Прайд".

Вадим Василишин.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую