ye-logo.v1.2

Хмельницькі спортсмени та тренери отримали нестандартні посвідчення

Спорт 3813
У Хмельницькій міській раді відзначили кращих спортсменів та тренерів 2017 року
У Хмельницькій міській раді відзначили кращих спортсменів та тренерів 2017 року. Фото: автора

У них записано: «Отримувач стипендії міського голови».

П’ятнадцять кращих спортсменів та стільки ж тренерів отримуватимуть у цьому році щомісяця 75% від прожиткового мінімуму (понад 1320 гривень). Це передбачено двома рішенням виконкому Хмельницької міської ради.

І ось ті, хто став стипендіатом, отримали відповідні посвідчення. У «ТОП-15» кращих спортсменів увійшли Марина Бех (легка атлетика), Інна Грищун та Юрій Мельник (веслування), Олександр Пєлєшенко (важка атлетика), Аркадій Карцан, Мгер Оганесян, Владислав Вєтошкін (усі - бокс), Владислав Виговський (шахи), Олександр Ястребов (кікбоксинг), Олексій Денін (пляжний волейбол), Аліса Герасименко, (тхеквондо), Дарія Садова (фехтування), Анастасія Лісінська (боксу), Вадим Сівак (регбі), Дарина Нагуляк (велоспорт).

Якщо вручення стипендій спортсменам – справа традиційна, то ось для тренерів – вперше. Отож, стипендіатами серед тренерів стали: Гаррій Осєдлевич (військово-спортивне багатоборство), Юрій Чикида (важка атлетика), Анатолій Чумаков (бокс), Іван Терещук (волейбол), Валерій Михайловський (тхеквондо), Аркадій Майстер (веслування), Вікторія Кондрут та Віктор Мамчур (велоспорт), Вадим Крушинський (легка атлетика), Максим Чайковський (кікбоксинг), Іван Яструб (бокс), Андрій Томусяк (веслування), Віктор Воробель (тренер ОДЮСШІ «Інваспорт»), Олег Луговий (кікбоксинг).

Щомісяця кращі спортсмени та тренери отримуватимуть стипендії.

«Як правило, ми вітаємо спортсменів та тренерів наприкінці року, - під час урочистостей заявив міський голова Хмельницького Олександр Симчишин. – Але не встигли всіх зібрати і це, напевне, краще, бо сьогодні є можливість всіх побачити». Щоправда, спортивне життя вирує і під час новорічно-різдвяних свят, а тому не всі стипендіати змогли завітати до міськради. Хтось на змаганнях, а хтось готується до них.

Під час зустрічі зі спортивним активом міст, Олександр Сергійович розповів про плани міської влади на цей рік в галузі спорту. Він заявив, що завершується виготовлення проектно-кошторисної документації спорткомплексу на щонайменше 1200 глядачів на Прибузькій та боксерського залу на Пилипчука.

Після вручення посвідчень - фото на згадку.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую