ye-logo.v1.2

Хокейна першість області: Коцюк та Огороднійчук зробили покери - їхні команди перемогли

Спорт 1870
Матчі наступного туру першості Хмельниччини з хокею пройдуть 20 та 21 січня
Матчі наступного туру першості Хмельниччини з хокею пройдуть 20 та 21 січня. Фото: Вадима Василишина

Відбулися матчі 6-го туру відкритого чемпіонату Хмельниччини з хокею.

13 січня відбувся другий поєдинок шостого туру першості Хмельницької області з хокею між хмельницьким "Атріумом" та тернопільськими "Подолянами". У першому періоді не було закинуто жодної шайби у ворота суперників, але вже у другому таймі тернополяни відзначилися двічі у воротах «Атріуму». У третьому періоді «Подоляни» довели рахунок у грі до розгромного, відзначившись ще 6 разів у воротах «Атріуму». Отож, тернополяни перемогли – 8:0, а чотири шайби закинув Коцюк.

У неділю відбулося ще дві гри. Спочатку «Прайд» поступився лідеру чемпіонату «Легіону», отримавши чотири шайби. Щоправда, в третьому періоді «Прайд» відквитав дві шайби і поєдинок завершився з рахунком 4:2. В останній грі шостого туру на ковзанці зійшлися хмельницькі «Ротор» та «Авангард». Чотириразові переможці чемпіонату області весь матч володіли ініціативою. Так, після першого періоду «роторці» вигравали 3:1, після другого – 5:1. Закінчився поєдинок з рахунком 8:2, а покером відзначився Огороднійчук. Ще дві шайби закинув Беспалько та по одній на рахунку Кондака і Киндюка.

20 та 21 січня відбудуться ігри 7-го туру відкритої першості Хмельницької області. В суботу на ковзанці зійдуться дві тернопільські команди «Галицькі Ведмеді» та «Подоляни», а в неділю – хмельницькі «Лада» та «Авангард».

Вадим ВАСИЛИШИН.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую