ye-logo.v1.2

Футбол. Першоліговий «Колос» проекзаменував хмельницьке «Поділля»

Спорт 2639
Андрій Муляр став автором єдиного голу Поділля в ворота Колоса
Андрій Муляр став автором єдиного голу Поділля в ворота Колоса. Фото: з архіву

Гра пройшла в Ірпіні. Наступні дві подоляни зіграють у Хмельницькому.

«Поділля» зіграло другий спаринг під час перерви в чемпіонаті України з футболу серед команд другої ліги. Якщо перший грали вдома проти «Агробізнеса» з Волочиська, в якому поступилися 0:1, то сьогодні, 8 лютого, матч провели на Київщині.

Суперником хмельничан став першоліговий «Колос» з Ковалівки, який очолює екс-гравець «Поділля» Руслан Костишин – старший брат нинішнього наставника хмельничан Віталія. За «Колос» на правах оренди виступає ще й футболіст «Поділля» Олександр Музичук, а також Владислав Охрончук, який належить ковалівському клубу, але грав за хмельничан у 2017 році.

До слова, «Колос» сьогодні провів одразу два спаринги. Спочатку з житомирським «Поліссям», якому поступився 2:3, а потім вже і з «Поділлям». «Але тренерський штаб зробив дві рівноцінні команди на ці матчі, адже кількість виконавців їм це дозволяє та й переглядали новачків, - каже головний тренер «Поділля» Віталій Костишин. – Ми ж у першому таймі переглянули двох футболістів, а вже в другому таймі за 20-30 хвилин до завершення змінили майже весь склад».

За словами Віталій Володимировича, його команда на початку матчу не могла відшукати власну гру, а тому на полі домінував «Колос». Та й потенційні господарі першими відзначилися в цьому матчі. А ось потім хмельничанам вдалося створювати моменти біля воріт вищого за рангом суперника. Навіть у другому таймі зрівняли рахунок – забив Андрій Муляр. «Можна було грати на утримання рахунку, але не бачив у цьому сенс, адже це контрольний матч, - каже Віталій Костишин. – Почав випускати футболістів, які приїхали на перегляд. Під завісу матчу на полі було лише троє наших гравців, а решта – потенційні новобранці. І за 5 хвилин до завершення матчу ми припустилися помилки та пропустили гол, який став переможним для «Колоса». Але ми на результат не звертаємо уваги. Попереду багато роботи».

Вже 14 лютого «Поділля» проведе черговий контрольний матч. У Хмельницькому команда прийматиме тернопільську «Ниву». А 19 лютого знову зіграє з «Нивою». Тільки не тернопільською, а вінницькою. Ці матчі пройдуть на полі ДЮСШ №1.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую