ye-logo.v1.2

Хокейна першість області: серед півфіналістів паритет

Спорт 2015
Якы команди вийдуть у фінал - стане відомо найближчого вік-енду
Якы команди вийдуть у фінал - стане відомо найближчого вік-енду. Фото: автора

Відбулися ігри плей-офф відкритого чемпіонату Хмельницької області з хокею за вихід у фінал

У першій півфінальній грі зійшлися хмельницький «Легіон» та тернопільські «Подоляни». Господарі активніше розпочали поєдинок і зусиллями свого капітана Геннадія Маслієва закинули шайбу у ворота Альчинського. «Подоляни» одразу відігралися, коли Солоненко точним кидком зрівняв рахунок. Вже на 13-й хвилині гості вийшли вперед. Але під завісу першого періоду Олексій Урсол у складі «Легіону» відновив «статус-кво».

В наступних двох партіях шайбу у ворота суперника закинути жодна з команд не змогла. Відзначилися хокеїсти лише грубою грою і вилученнями з поля гравців у обох колективів. Тому гра завершилася внічию – 2:2. І кращу команду у цій грі визначила серія булітів.

Наступного дня між цими командами знову було зафіксовано нічийний результат. За підсумками трьох періодів рахунок став 5:5. У серії післяматчевих булітів теж важко було визначити переможця. Після виконання трьох кидків по воротах опонентів команди продовжили серію булітів до влучного удару, який цього разу завдав гравець «Подолян». Отже, фіналіста з цієї пари буде визначено в третій грі.

У другому півфінальному поєдинку зустрілися "Галицькі Ведмеді" та "Прайд". Тернополяни краще провели перший період матчу і виграли його з рахунком 1:0. В другому періоді влучний кидок Крутія у складі «Прайду» дозволив хмельничанам зрівняти рахунок. Але в останньому періоді тернополяни відновили перевагу та в підсумку перемогли – 2:1.

Друга гра цієї пари принесла теж несподіваний результат. «Прайд» в дебюті поєдинку взяв ініціативу до своїх рук і вже в першому періоді перемагали – 4:1. «Галицькі Ведмеді» натомість краще провели другу партію та відновили паритет на ковзанці – 4:4. У третьому таймі почалася безкомпромісна боротьба, але на одну шайбу більше закинули хмельничани. У складі «Прайду» відзначилися дозаявлені гравці «Ротора» - одною шайбою Валерій Олексійчук та покером юний Огороднійчук. В підсумку – 7:6 на користь хмельничан і в цій парі переможець теж визначиться в іще одній грі.

Отож, наступні матчі плей офф відбудуться 17-18 лютого, коли буде визначено фіналістів, а також тих хто боротиметься в бронзовому фіналі за третє місце в чемпіонаті.

Вадим ВАСИЛИШИН.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую