ye-logo.v1.2

Футбол. «Поділля» - «Нива» (Тернопіль): дубль Гатали та суха перемога гостей (ФОТО+ВІДЕО)

Спорт 4314

Два представники другої ліги групи «А» зіграли між собою контрольний матч.

Сьогодні, 14 лютого, у Хмельницькому на полі ДЮСШ №1 відбувся товариський матч місцевого «Поділля» та тернопільської «Ниви». Обидві команди готують до відновлення першості в другій лізі.

У контрольному матчі тренери обох клубів експериментували зі складами. Якщо в «Нива» грала двома складами (у першому та другому таймі на полі були різні футболісти), то «Поділля» змінювало гравців протягом усього поєдинку. Переглядали як власних вихованців, так і потенційних новачків. Ну, і, звісно, грали ті футболісти, які є в розташуванні клубу.

У нинішньому сезоні в другій лізі «Поділля» та «Нива» грали двічі. Обидва рази на Тернопільщині. І в обох поєдинках перемогу святкували тернополяни – 3:2 та 2:0. Але то були офіційні поєдинки, які вирізняються і настроєм на матч, і обмеженою кількістю футболістів.

За хмельничан зіграв Дмитро Рожко (у помаранчевому), який орендований у "Колоса" з Ковалівки.

Старт поєдинку був доволі рівним. Певні загрози були як біля одних воріт, так і біля інших. Та гості були ближчими до того, щоб відкрити рахунок у грі. В одному з епізодів удар футболіста «Ниви» «потягнув» Сергій Шевченко і м’яч після цього влучив у стійку воріт «Поділля». Утім, гостям таки вдалося забити на 22 хвилині. Зі штрафного відзначився Ігор Вонс.

В одному з епізодів "Поділля" врятувала стійка.

Футболісти «Поділля» намагалися відігратися, а «Нива» почали діяти на контратаках. У підсумку, тернополянам вдалося ще двічі засмутити господарів. Спочатку на 26 хвилині матчу Ігор Гатала забив у ворота Сергія Шевченка, а ще через десять хвилин той же Гатала переграв вже Сергія Дворника, який замінив у воротах Шевченка.
Після перерви перша ж атака «Ниви» на ворота Дворника завершилася призначеним пенальті.

"Поділля" - "Нива" (Тернопіль) - зимовий спаринг у Хмельницькому.

Тернопільська "Нива" перемогла в товарьму матчі хмельницьке "Поділля".

Одинадцятиметровий реалізував Олександр Апанчук. У підсумку, матьч так і завершився з рахунком 0:4.

Свій наступний контрольний спаринг хмельницьке «Поділля» проведе 19 лютого. Цього дня хмельничани на полі ДЮСШ №1 о 12.00 зіграють із вінницькою «Нивою-В».

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую