ye-logo.v1.2

Волейбол. Камбек від «Новатора» у другій грі протистояння з «Локомотивом»

Спорт 1892
Новатор та Локомотив зіграли матчі 11 туру не в Хмельницькому, а в Городку
Новатор та Локомотив зіграли матчі 11 туру не в Хмельницькому, а в Городку . Фото: ілюстрація з архіву

Хмельничани в Городку прийняли харківську команду.

У гості до «Новатора» завітав «Локомотив», щоби зійтися у матчах 11 туру Суперліги чемпіонату України. Якщо у першій грі намагання хмельничан перемогти, вилилося лише у переведення гри у другому сеті на «більше-менше». То у другому поєдинку свої шанси «Новатор» використав сповна.

У першій партії хмельничани грали на рівних із суперником, а під кінець сету перехопили ініціативу і вирвали перемогу. У другому сеті ситуація повторилася і «Новатор» знову переміг – 25:23. В наступній партії господарі дещо розслабилися і при рахунку 8:6 примудрилися втратити 6 очок поспіль, зробивши серію непотрібних помилок. Харків’яни вже не дозволили зменшити відрив у сеті і перемогли – 25:20.

В останньому, як виявилося, сеті гравці «Новатора» знову сконцентрувалися і продовжили боротьбу за необхідні очки. Новачок команди Андрій Тупчій і подачі вдало подавав, і результативно завершував атаки своєї команди. Коли рахунок вже був 23:23, Андрій Перепадя філігранно переграв гравців «Локомотива» і заробив для «Новатора» матчбол. Андрій Тупчій взявся подавати, але при розіграші своєї подачі невдало поставив блок – 24:24.

Після цього Перепадя знову «оформив» матчбол. Тренер хмельничан взяв другий тайм-аут. Тоді за справу взявся капітан «Новатора» Богдан Татаренко. Його подачу прийняли харків’яни, але атаку «Локомотива» вдало заблокував В’ячеслав Панкратенков.

Таким чином, «Новатор» переміг вперше в своїй історії харківський «Локомотив» і зрівнявся у турнірній таблиці за набраними очками з «МХП-Вінниця», яка йде на четвертому місці.

У наступному турі, матчі якого пройдуть 2-3 березня, хмельничани гратимуть у Львові проти «Барком-Кажанів», команди, яка ділить перше місце з «Локомотивом».

Вадим ВАСИЛИШИН

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую