ye-logo.v1.2

Футбол. «Агробізнес» - «ОДЕК»: мороз і сонце, день чудовий… і три голи (ФОТО+ВІДЕО)

Спорт 4783

Волочиська команда вдруге зіграла з клубом із Рівненської області.

«Агробізнес» та «ОДЕК», які 17 лютого вже грали в Хмельницькому, знову зустрілися. І знову на полі хмельницької ДЮСШ №1. Попри морозний та сонячний день, футболісти обох клубів намагалися грати у швидкий та комбінаційний футбол.

І у стартові хвилини поєдинку близькими до взяття воріт були саме гравці «Агробізнеса». Однак влучити у ствір воріт гостей не вдавалося. А на 16 хвилині номінальні господарі змарнували майже стовідсотковий момент. Богдан Семенець вийшов віч на віч із голкіпером, але переграти його не зміг.

«ОДЕК» за перші 20 хвилин навіть не турбував голкіпера «Агробізнеса» Сергія Чернобая. А ось на 22 хвилині… Оржівці провели контратаку, яка завершилася прострілом у штрафний майданчик, де захисник волочиської команди залишили самого нападника суперника, і через мить рахунок став 0:1. Схоже, цей гол надихнув футболістів «ОДЕКа», і вони почали грати сміливіше. Могли навіть збільшити перевагу. Але спочатку «Агробізнес» врятувала стійка воріт, і потім м’яч таки побував у сітці воріт. Однак гол не зарахували – гравці рівненського клубу забили з положення поза грою.

У матчі "Агробізнес" (у салатовому) - "ОДЕК" (помаранчевому) було багато боротьби в центрі поля.

Андрій Скакун свій шанс відзначитися не реалізував.

Інколи гравці "ОДЕКа" не жаліли ніг суперника.

Богдан Семенець вже на 16 хвилині міг відкрити рахунок у грі.

Під завісу першого тайму Андрій Скакун міг зрівняти рахунок, але пробив поруч зі стійкою.

Після перерви вже на 47 хвилині рахунок таки став 1:1. Микола Темнюк прострілив у штрафний майданчик гостей, де його передачу замкнув інший Микола – Когут. Згодом Темнюк міг вивести «Агробізнес» вперед, але недотягнувся до м’яча після прострілу іншого Когута – Івана.

Микола Когут забиває "ОДЕКу".

Якщо два тижні тому «ОДЕК» забив лише один гол у ворота «Агробізнеса», поступившись з рахунком 3:1, то цього разу… гостям вдалося вдруге відзначитися. На 70 хвилині рівняни провели чергову контратаку і вдруге у матчі повели в рахунку. Могли наприкінці матчу й збільшити перевагу, але господарів врятувала стійка. Отож, «Агробізнес» поступився з рахунком 2:1.

Богдан Семенець.

Микола Когут

Микола Темнюк

Свій наступний спаринг волочиський клуб знову проведе в Хмельницькому. Вже 6 березня «Агробізнес» зіграє з «Поділлям». Матч запланований на полі ДЮСШ №1 о 12.00.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую