ye-logo.v1.2

Жіночий ВК «Новатор» наблизився до підвищення в класі

Спорт 1726
Волейболістки Новатора наступний сезон можуть провести в Суперлізі чемпіонату України
Волейболістки Новатора наступний сезон можуть провести в Суперлізі чемпіонату України. Фото: з архіву

Хмельничанки провели матчі першого туру фінальної частини в вищій лізі.

Жіночий волейбольний клуб «Новатор» гарантував собі, щонайменше, друге місце в «фіналі чотирьох» у вищій лізі чемпіонату України. Команда, яка під час регулярної першості не програла жодного матчу, продовжила свій успіх у Чернігові.

«Дівчата виграли всі три поєдинки і тепер мають високі шанси вийти до Суперліги, - каже директор ВК «Новатор» Іван Терещук. – Для цього їм необхідно виграти два з трьох матчі, які вони проведуть у Хмельницькому 30 березня – 1 квітня».

Та ще до цих поєдинків «Новатор» вже має дострокову путівку до перехідного матчу з командою, яка посяде в Суперлізі сьоме місце. «Але нам потрібно ставати чемпіонам в вищій лізі та напрямку підвищуватися в клас, - продовжує Іван Борисович. – І це, впевнений, нашим дівчатам під силу. Не потрібно розраховувати на перехідний матч, слід посідати перше місце і все. Тим паче, шанси в нас просто відмінні».

«Новатор» після трьох перемог у Чернігові впевнено посідає перше місце. Позаду – чернігівчанки, а також команди з Івано-Франківська та Полтави. Саме ця четвірка команди проведе останній тур у Хмельницькому 30 березня – 1 квітня, після чого відбудеться і нагородження призерів.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую