ye-logo.v1.2

Футзал. «Сокіл» - «Енергія»: важке протистояння та крок до півфіналу (ФОТО)

Спорт 2915
Другий матч Сокіл та Енергія проведуть 25 березня в Хмельницькому
Другий матч Сокіл та Енергія проведуть 25 березня в Хмельницькому. Фото: автора

Відбувся перший матч 1/4 фіналу плей-оф у «Екстра-лізі».

Хмельницький «Сокіл» вдома приймав львівську «Енергію». Одна з цих команд за підсумками щонайменше трьох протистоянь гратиме у півфіналі. І після першого матчу до наступного етапу наблизилася «Енергія»…

Хмельничани, які з початку цього року оновили свій склад, вийшли на гру без свого капітана Андрія Хамдамова. Андрій був у залі та весь час підказував своїм партнерам, але грати за «Сокіл» не мав права – його дискваліфікували за червону картку в останньому матчі регулярної першості в Херсоні.

Початок матчу видався для «Сокола» провальним. Команда вже за півтори хвилини гри пропустила гол – відзначився Віталій Радевич. А згодом, на 4 хвилині, у ворота Ліпчинського влетів і другий м’яч. Автором голу став Віталій Танський.
Утім, хмельничани могли майже одразу відігратися. Але удар Артура Подлюка прийняла на себе поперечина воріт «Енергії». Господарі продовжили шукати щастя біля воріт гостей, але пробити Андрія Пітулю не вдавалося. А ось «енергетики» на 10 хвилині змогли забити ще раз. Цього разу у воротах «Сокола» «розписався» Тарас Кузь. За такого перебігу подій здавалося, що «Енергія» здобуде легку та розгромну перемогу. Але… до перерви рахунок так і не змінився, а ось у другому таймі була дещо інша гра.

Віталій Радевич відкрив рахунок у матчі вже на 2 хвилині.

Тарас Кузь також забив "Соколу".

Роман Ковальчик, головний тренер "Сокола", у матчі з "Енергією" двічі брав тайм-аути.

Статистика першого тайму:
«Сокіл» - 15 ударів (9 у площину), 6 кутових.
«Енергія» - 16 ударів (12 у площину), 7 кутових.

Львів’яни почали грати, як то кажуть, по рахунку. Хмельничани ж нарощували свій темп, щоб спробувати відігратися. «Енергія» свій перший удар у другому таймі в бік воріт господарів нанесла аж на сьомій хвилині, тоді як гравці «Сокола» вже 10 разів «стріляли». Щоправда, на табло нічого не змінювалося – 0:3.

За 6 хвилин до завершення матчу хмельницька команда поставила себе в скрутне становище, заробивши п’ятий фол. А тому потрібно було грати обережніше. Утім, за 4 з половиною хвилини до сирени «Сокіл» знову порушив правила і дав шанс «Енергії» збільшити рахунок у грі. Десятиметровий взявся виконувати Степан Струк. Та досвідчений гравець пробив повз ворота Ліпчинського.

І вже через хвилину хмельничани «віддячили». Дмитро Мартинюк пройшов правим флангом, відпасував на Руслана Шеремету і той «розпечатав» ворота Пітулі.

Та навіть граючи з п’ятим польовим гравцем, «Соколу» не вдалося відігратися. Матч так і завершився 1:3.

Руслан Шеремета, автор єдиного голу в ворота "Енергії".

Статистика другого тайму:
«Сокіл» - 25 ударів (16 у площину), 5 кутових.
«Енергія» - 8 ударів (1 у площину), 1 кутовий.

Вже завтра, 25 березня, «Сокіл» та «Енергія» знову зіграють у Хмельницькому. Початок матчу о 12.30. А далі… боротьба вихід до півфіналу продовжиться в Львові.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую