ye-logo.v1.2

Волейбол. «Новатор» - «Барком-Кажани»: або останній матч протистояння, або думками про завтра

Спорт 2561
Новатор та Барком-Кажани продовжують дуель за вихід до фіналу чемпіонату України з волейболу в Суперлізі
Новатор та Барком-Кажани продовжують дуель за вихід до фіналу чемпіонату України з волейболу в Суперлізі. Фото: з архіву

Сьогодні в Хмельницькому відбудеться третій матч півфінального протистояння, який може «подарувати» львів’янам путівку до фіналу.

«Новатор» та «Барком-Кажани» вже провели два матчі в Львові, де двічі сильнішими були львів’яни. Тепер півфінальне протистояння цих команд переміщується в Хмельницький, де сьогодні, 11 квітня, команди проведуть свою третю зустріч.

Хмельничанам, аби зберегти шанси на вихід до фіналу, сьогодні потрібно лише вигравати. Тоді рахунок у серії буде 1:2 (далі пройде та команда, яка першою виграє три поєдинки), і «Новатор» зіграє ще один матч із львів’янами в рідному місті 12 квітня. Якщо і в четвер команді Романа Ковальчука вдасться обіграти гостей, тоді останній вирішальний поєдинок пройде в Львові.

Після поразок на виїзді, наставник хмельничан говорив, що команді важко було грати без лідера Андрія Тупчія, який травмувався. Утім, вже сьогодні, ймовірно, Андрій зможе зіграти проти «кажанів». Принаймні, за нашими даними, він тренувався разом із партнерами.

Поєдинок «Новатор» - «Барком-Кажани» 11 квітня пройде у ФОК «Новатор», що на Тернопільській, 13/4. Початок матчу о 18.00. Якщо хмельничани виграють, то 12 квітня вони знову зіграють із львів’янами, але вже о 12.00.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую