ye-logo.v1.2

Футбол. Вдалий старт Алієва та ФК «Хмельницький» в обласній першості (ФОТО)

Спорт 4283
ФК Хмельницький виграв свій дебютний матч у нинішній першості Хмельниччини з футболу
ФК Хмельницький виграв свій дебютний матч у нинішній першості Хмельниччини з футболу. Фото: автора

Хмельничани вдома зіграли з МФК «Славута».

Для ФК «Хмельницький» матч третього туру чемпіонату області з футболу серед команд Прем’єр-ліги проти МФК «Славута» став першим у цих змаганнях у нинішньому сезоні. Славутчани ж вже встигли провести дві гри, здобувши один заліковий бал.

Після невиїзду хмельничан на матч у чемпіонаті України серед аматорів до Ужгорода, якою таємницею залишалося те, якою нині виглядає команди. Чи є всі футболісти, чи є наставник Олександр Алієв із помічником Дмитром Мамотенком? Відповідь на ці питання дав матч проти МФК «Славута». Всі, наче, є.

Лише в першрому таймі була інколи боротьба.

Щоправда, Олександр Алієв у матчі не грав, а керував своїми підопічними з тренерської лави. Дмитро Мамотенко з’явився на полі в другому таймі. Та взагалі в другій сорокап’ятихвилинці була нестандартна ситуація – десь на екваторі тайму Алієв замінив одразу шістьох футболістів.

Олександр Алієв, головний тренер ФК "Хмельницький".

А в першому таймі тривалий час гра була з невеликою перевагою господарів. Навряд чи хтось міг подумати, що матч завершиться з хокейним рахунком. Та… вже наприкінці тайму було 3:0 на користь господарів. Однак, на останній хвилині хмельничани залишилися в меншості, оскільки червону картку «заробив» захисник команди Алієва.
Здавалося, що другий буде іншим. Адже ФК «Хмельницький» грав у меншості. Але скалося враження, що гості недорахувалися як мінімум одного гравця. Господарі, попри гру вдесятьох, не лише контролювали матч, а й небезпечно атакували. Ще й забили тричі. Могли, звісно, значно більше, але не раз просто марнували свої моменти. «Славута» ж забила гол престижу. І все. ФК «Хмельницький» переміг з рахунком 6:1.

ФК "Хмельницький" - МФК "Славута": рожеві впевнено перемогли. 

ФК "Хмельницький" - МФК "Славута": рожеві впевнено перемогли.

ФК "Хмельницький" - МФК "Славута": голи в матчі були на будь-який смак.

Тепер на Олександра Алієва та його футболістів очікує заключний матч у першості України серед аматорів. Вже 3 червня ФК «Хмельницький» вдома має зіграти з «ОДЕКом» із Рівненської області. Як запевнив керівник хмельницького клубу Олександр Дяблов, цей поєдинок відбудеться. Щоправда, із часом ще не визначилися. Скоріше за все, що гра на СК «Поділля» розпочнеться о 17.00.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую