ye-logo.v1.2

Футбол. «Агробізнес» - «Поділля»: спаринг земляків у… Тернопільській області (ФОТО+ВІДЕО)

Спорт 10480

Команди з Волочиська та Хмельницького зіграли товариський матч.

Поєдинок «Агробізнеса» та «Поділля» планували провести в Волочиську. Але згодом вирішили зіграти в Підволочиську Тернопільскої області, де, між іншим, доволі непоганий футбольний газон, який дозволив обом командам зіграти в той футбол, який вони на даний момент можуть. Адже це лише підготовка до чемпіонату, а не календарний матч. Утім, цей спаринг був цікавим з огляду на те, як команди готуються до нового чемпіонату. «Агробізнес» - у першій лізі, «Поділля» - в другій.

Напередодні цього поєдинку «Агробізнес» у Львові зіграв унічию з «Карпатами» 1:1. А тому й не дивно, що головний тренер Андрій Донець задіяв не усіх футболістів. Зокрема, Андрій Скакун, Богдан Семенець, Владислав Полторацький та ще ряд гравців спостерігали за цим спарингом із трибун. Утім, наставник волочиського клубу з перших хвилин випустив трьох футболістів, які прибули на перегляд в команду. Один із них навіть відзначився голом…

Віталій Костишин, головний тренер «Поділля», також із перших хвилин задіяв ряд потенційних гравців. Щоправда, вони не відігравали ключову роль у поєдинку. Здебільшого, в епіцентрі якихось подій були вже перевірені «бійці».

"Агробізнес" та "Поділля" зіграли в Підволочиську Тернопілської області.

Вже на початку матчу хмельничани мали шанс відкрити рахунок. Захисник Андрій Дубчак підслизнувся в штрафному майданчику «Агробізнеса» і Олександр Музичук «обікрав» його та відпасував на Алішера Якуба. Форвард «Поділля» невдало пробив. А далі… обидва клуби намагалися взяти м’яч під контроль. І швидше це вдалося команді з Волочиська.

Як Морговський, гравець "Поділля", вийшов у стартовоум складі своєї команди.

На 15 хвилині Микола Когут увійшов у штрафний майданчик номінальних гостей, навісив у воротарський майданчик і футболіст, який перебуває на перегляді в «Агробізнесі», головою відправив м’яч у ворота Сергія Дворника – 1:0.

Ще через 8 хвилин «Поділля» пропустило вдруге. Знову Когут загострив гру, відпасувавши м’яч у штрафний майданчик хмельничан. Щоправда, загрозу мав ліквідувати Степан Рижук, але той промахнувся по м’ячу, і тоді вже Олександр Юрчак в один дотик влучно пробив – 2:0.

"Агробізнесу" вдавалося стримувати атаки "Поділля", яких у першому таймі було небагато.

Віталій Груша (ліворуч) та Алішер Якубов.

Олександр Музичук провів весь матч за "Поділля", але зіграв на різних позиціях.

«Агробізнес» продовжував контролювати гру, а «Поділля» намагалося щось створити попереду. Утім, нічого не виходило. А ось у волочиської команди вийшло ще раз забити. На 43 хвилині ударом з метрів 20-ти відзначився Микола Темнюк – 3:0.

Олександр Юрчак відзначився голом у ворота "Поділля".

Після перерви наставник обох команд поміняли декількох футболістів. «Агробізнес» почав перевіряти свою молодь, а «Поділля» - шукати потенційне підсилення для гри. І гра в другому таймі вирівнялася. Хмельничани почали частіше атакувати. Утім реальної загрози ці атаки майже не несли – не вистачало завершального удару. А ось «Агробізнес» міг забити ще. Та цього разу удар Темнюка відбив Сергій Шевченко. Отож, матч так і завершився перемогою команди з Волочиська 3:0.

Новачок "Поділля" Артем Гайдаш вийшов на другий тайм замість Алішера Якубова.

Андрій Малащук з "Агробізнеса-2" вийшов у матчі проти "Поділля" в другому таймі.

Вже завтра, 4 липня, «Поділля» зіграє в Чернівцях із «Буковиною». А «Агробізнес» 5 липня в Винниках Львівської області проведе спаринг із польським клубом «Сандеція». А 6 липня, в п’ятницю, не виключено, що «Поділля» та «Агробізнес» знову проведуть між собою спаринг. Цього разу планують зіграти в Хмельницькому.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую