ye-logo.v1.2

Тренер ФК «Поділля»: «Подарували «Буковині» голи»

Спорт 2716
Дубль Олександра Музичка не допоміг Поділлю здобути залікові очки в Чернівцях
Дубль Олександра Музичка не допоміг Поділлю здобути залікові очки в Чернівцях. Фото: з архіву

Хмельницька команда провела свій черговий поєдинок у другій лізі.

Гра забувається, а результат залишається. Саме так можна назвати виїзний матч «Поділля», який хмельничани проводили в Чернівцях проти «Буковини». Гості, маючи ігрову перевагу, зазнали третьої поразки в чемпіонаті.

Вже на шостій хвилині матчу захисники «Поділля» дозволили Роману Кузіву пробити по воротах Сергія Дворника і… голкіпер хмельничан не врятував. Утім, гості відігралися, коли Віталій Каверін на 15 хвилині матчу заробив пенальті, а Олександр Музичук реалізував його. Та на перерву команди пішли за переваги «Буковини». На 42 хвилині помилкою захисників «Поділля» скористався Антон Батрак.

У другому таймі футболісти хмельницького клубу змогли відігратися на 80 хвилині. І знову забив Музичук. За рахунку 2:2 «Поділля» продовжило атакувати, намагаючись виграти гру. А вийшло… пропустили контратаку і пропустили. У підсумку «Буковина» перемогла 3:2.

«Такі помилки, яких припустилися наші захисники та подарували «Буковині» голи… так не робиться, - після матчу заявив головний тренер «Поділля» Віталій Костишин. – Ми зрівнюємо, і робимо помилку, знову зрівнюємо рахунок, і знову помиляємося. Так важко грати. Робимо помилки на «рівному» місці».

Натомість наставник «Буковини» Віктор Мглинець подякував своїм футболістам за проявлений характер. І зізнався, що може його команда і не награла на перемогу, але завдяки тому, що показали характер, отримали звитягу в нагороду».

Після семи турів «Поділля» з 6 очками опинилося на останній 10 сходинці. Виправити ситуацію хмельничани спробують 8 вересня, коли на СК «Поділля» прийматимуть «Черкащину-Академію», яка посідає друге місце.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую