ye-logo.v1.2

Регбі. «Поділля» - «Антарес»: важкий матч, кров та… очікуваний результат (ФОТО)

Спорт 4802
Хмельницьке Поділля втретє в цьому сезоні зіграло з київським Антаресом і втретє перемогло
Хмельницьке Поділля втретє в цьому сезоні зіграло з київським Антаресом і втретє перемогло. Фото: автора

Хмельницькі регбісти на СК «Поділля» зіграли матч проти киян.

Матч сьомого туру чемпіонату України з регбі-15 в Суперлізі між хмельницьким «Поділлям» та київським «Антаресом» за календарем мав відбутися в столиці. Утім, у першому турі команди зіграли не в Хмельницькому, а в Києві, а тому і в сьомому турі й зійшлися на СК «Поділля». І це вже стало третім протистоянням цих команд у цьому сезоні.

Два попереднім були за «Поділлям». Третє – також. Але воно не було таким легким, як попередні. «Антарес» дав бій…
Гості з перших хвилин матчу більше володіли ініціативою. Щоправда, добігти до залікової зони шансів у них не було – хмельничани не дозволяли. Тому й не дивно, що «Антарес» обрав тактику – пробивати штрафні з будь якої відстані. Били навіть з власної половини поля! Утім, влучали не завжди. Та на 25 хвилині матчу рахунок вже був 0:9! Кияни тричі влучно пробили штрафні, тоді як гравці «Поділля», склалося враження, ніяк не могли налаштуватися на матч.

У матчі РК "Поділля" проти "Антаресу" боротьби було чимало.

Інколи здавалося, що Олег Валюс просто не помічав суперників.

РК "Поділля" - "Антарес" (Київ) - матч 7 туру.

Тривало так недовго. На 29 хвилині «Поділлю» все таки вдалося провести стрімку атаку, яка завершилася спробою Віталія Кузнецова. Рахунок став 5:9. Такий перебіг подій «завів» як трибуни, так і регбістів «Поділля». Через 5 хвилин ще 5 очок хмельничанам приніс Олег Валюс, і «Поділля» вперше повело в рахунку 10:9.

Перед перервою «Антарес» знову заробив три бали зі штрафного, однак хмельничани відповіли тим же. Отож, на відпочинок команди пішли за мінімальної переваги «Поділля» з рахунком 13:12.

У регбі можна побачити як гравці тягнуть один іншого за футболки, але не завжди це є порушенням правил.

В одному з епізодів Олександру Паляниці розбили голову. Але... гравець РК "Поділля", після отримання меддопомоги, повернувся на поле.

Трохи відпочивши, регбісти «Поділля» одразу «ввімкнулися» в гру. Вже на другій хвилині Олег Валюс заніс свою другу спробу в матчі, а Олексій Лещенко виконав реалізацію. Ще через хвилини чотири Олексій відзначився і спробою. Рахунок став 25:12. Та головне, що «Поділля» вже заробили бонусний бал за підсумками матчу, адже занесло чотири спроби. А далі… чоловіча боротьба.

"Поділля" втретє долає "Антарес".

Віталій Кузнецов став автором першої спроби в складі "Поділля".

Олег Валюс приніс своїй команді 10 очок.

До завершення матчу залишалося більше, ніж півгодини. Але жодній з команд так і не вдалося занести м’яч за залікову зону. Єдине, що Олексій Лещенко «поклав» м’яча зі штрафного на 73 хвилині матчу. У підсумку важка перемога «Поділля» з рахунком 28:12. Але ж очікувана.

"Поділля" продовжує утримувати друге місце в Суперлізі чемпіонату України з регбі-15.

Хмельницька команда продовжує перебувати на другому місці в Суперлізі. Вище за «Поділля» лише харківський «Олімп», з яким наші регбісти зіграють у наступному турі 22 вересня на виїзді. Вдома ж хмельничани за календарем мають зіграти 6 жовтня проти львівського «Сокола».

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую