ye-logo.v1.2

Футбольний арбітр з Хмельниччини - серед підозрюваних у договірних матчах

Спорт 3542
В Україні продовжується розслідування справи щодо ймовірних договірних футбольних матчів
В Україні продовжується розслідування справи щодо ймовірних договірних футбольних матчів. Фото: eurosport.com

Його відсторонили від арбітражу.

Комітет арбітрів Федерації футболу України повідомив про лист Нацполіції щодо продовження розслідування у справі договірних матчів, в якому названі прізвища рефері щодо яких тривають слідчі дії.

Серед підозрюваних і хмельничанин Віталій Маляр. Він ще з 20 липня рішенням КА ФФУ відсторонений від обслуговування матчів у першій лізі чемпіонату України з футболу. Враховуючи лист з Нацполіції, Віталій Маляр й надалі залишається відстороненим від арбітражу.

Утім, чи розповсюджується ця заборона на арбітраж в футбольній першості Хмельницької області, поки невідомо. Як розповіли в обласній федерації футболу, вони чекають роз’яснення від комітету арбітрів. Також зазначають, що продовження слідчих дій ажніяк не можуть означати, що саме Віталій Маляр й справді був замішаний в якихось договірних матчах. Адже, до прикладу, одразу з 18 представників арбітражу вже зняті всі підозри і вони з 9 жовтня можуть приступити до роботи. Разом із тим, названі прізвища нових потенційних фігурантів скандальної справи – їх всього 25-ть. Хмельничан серед них немає.

Нагадаємо, ще наприкінці травня правоохоронці оголосили, що в Україні викрили схеми договірних футбольних матчів, в яких задіяні як клуби, так і арбітри. Проведені десятки обшуків.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую