ye-logo.v1.2

«Динамо» перемогло… «Динамо»

Спорт 3161

Хмельницький футбольний клуб провів товариський матч, в якому взяли участь «динамівці» та потенційні новачки команди

У Хмельницькому на стадіоні «Локомотив» пройшла двостороння гра, в якій тренерський штаб переглянув три десятки футболістів, які навесні можуть допомогти команди в матчах чемпіонату України серед команд другої ліги. Безмувно, місце проведення такого матчу, на перший погляд, було дещо дивним. Адже, маючи синтетичне поле у дитячо-юнацькій спортшколі №1, «динамівці» чомусь вирішили зіграти на вкритому снігом «Локомотиві». Щоправда, віддати належне, напередодні галявину почистили. А на «синтетику», виявляється, команду просто не пускають – поле вкрите снігом, і, якщо його почистити, воно наче може зіпсуватися. Хоча, до прикладу, в сусідній Вінниці таке ж поле почищене і тамтешня «Нива» грає на ньому на «ура».

Отже на поле стадіону «Локотмотив» із «старого» складу «Динамо» вийшли лише Дуднік, Стаднік, Осокін, Яремчук, Безвещук, Шпіца, Муравський, Мацієвич, Горобець та Мельник. Решта ж гравців – місцева молодь та футболісти з інших міст. І саме 16-річний півзахисник із Запоріжжя на 30-хвилині першого тайму відкрив рахунок у грі, реалізувавши «побачення» із Костянтином Дудніком, який захищав команду «зелених». А через сім хвилин «зелені» ледве не зрівняли рахунок, але «червоних», після удару Горобця, врятувала стійка. Ще через хвилину рахунок став 2:0. Цього разу гол у ворота Дудніка забив хмельничанин Владислав Калайда.

Після перерви «червоні» збільшили свою перевагу. Андрій Яремчук, отримавши м’яч у 19-20 метрах від воріт, обвідним ударом влучно поцілив у «дев’ятку» воріт Дудніка. «Зелені» ж «розмочили» рахунок на 30-хвилині другого тайму, коли з пенальті відзначився Максим Горобець.

У подальших планах «Динамо» - провести іще декілька спарингів із командами з інших міст. Які, між іншим, можуть відбутися й в Хмельницькому. До речі, нині команду тренує фахівець із Запоріжжя, прізвище якого поки що не розголошується, оскільки із ним не укладена угода. Невідомо хто й гратиме за «Динамо» з новачків, які на перегляді в клубі доволі багато. Серед них є й такі, котрі пограли в першій лізі чемпіонату України.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую