ye-logo.v1.2

Футбол. У Прем’єр-лізі всі призери відомі, у першій – очікують на фінал

Спорт 2180
Хмельницький Промінь минулого року виграв чемпіонат у першій лізі. І може повторити свій успіх 20 жовтня, якщо обіграє команду з Нетішина
Хмельницький Промінь минулого року виграв чемпіонат у першій лізі. І може повторити свій успіх 20 жовтня, якщо обіграє команду з Нетішина. Фото: з архіву

Добігають до завершення обласні змагання з футболу.

Дебютант найвищого дивізіону Хмельницької області з футболу – теофіпольська «Іскра» - срібний призер. І це, мабуть, одна з найголовніших несподіванок цьогорічних змагань у Прем’єр-лізі. Все вирішилося в матчі заключного 14 туру.

Якщо красилівський «Случ» достроково став чемпіоном, то ось на срібні та бронзові медалі до останнього претендували «Іскра» та старокостянтинівський «Случ». І саме  між цими командами в Старокостянтинові вирішив розподіл команд на п’єдесталі. «Іскра», перемігши 3:2, стала срібним призером, «Случ» - бронзовим.

«У Прем’єр-лізі залишилося зіграти ще два матчі. «Хмельницький-ДЮСШ-1» має зіграти з кам’янець-подільською «Фортецею», а «Славута» з «Дунаївцями». Але результати цих вже не вплинуть на турнірне становище команд», - повідомили в обласній федерації футболу.

Натомість у першій лізі призери стануть відомими вже цієї суботи, 20 жовтня. У Хмельницькому на стадіоні «ДЮСШ №1» пройдуть вирішальні матчі. Об 11:00 ярмолинецька «Евеліна» зіграє з шепетівським «Лісником» за бронзові нагороди змагань. А о 13.00 у «золотому» фіналі зійдуться хмельницький «Промінь» та нетішинський «Енергетик-Миклуш».

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую