ye-logo.v1.2

У хмельницькій академії Держприкордонслужби змагаються за кубок України з універсального бою

Спорт 2441
Змагатимуться прикордонники упродожв трьох днів
Змагатимуться прикордонники упродожв трьох днів. Фото: прес-служби НАДПС ім.Б.Хмельницького

У чемпіонаті беруть участь 132 спортсмени з 12 регіонів України.

Чемпіонат Кубку України з універсального бою серед чоловіків та жінок стартував у місті Хмельницькому. Як повідомляють у прес-службі прикордонної академії, змагаються 45 військовослужбовців Державної прикордонної служби України. Також в арсеналі команди прикордонників - 7 майстрів спорту України, 11 кандидатів у майстри спорту України та 2 чемпіони Європи.

«Змагання поділені на декілька етапів. Спочатку учасники повинні подолати смугу перешкод. Так, під час першого етапу спортсмени виконують метання ножів та стрільбу з пневматичної зброї. Далі на них очікують змагання на рингу, що проходять у двох версія – «лайт» та «класика». Триватиме чемпіонат три дні», - кажуть у прикордонній академії.

Додають, що універсальний бій загартовує особистість як фізично, так і психологічно. Після фізичного виснаження при проходженні смуги перешкод ще потрібно зібрати всю волю в кулак і вести поєдинок на рингу. Для прикордонників, насамперед, це є дуже важливо, адже нерідко під час затримання правопорушники чинять опір і потрібно застосовувати фізичну силу.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую