ye-logo.v1.2

Кубок ліги з футзалу. «Сокіл» зіграє в «Фіналі восьми»

Спорт 1578
Команді Романа Ковальчика, щоб продовжити боротьбу за Кубок ліги, потрібно буде спочатку переграти івано-франківський "Ураган"
Команді Романа Ковальчика, щоб продовжити боротьбу за Кубок ліги, потрібно буде спочатку переграти івано-франківський "Ураган". Фото: з архіву

Хмельничани вийшли до наступного етапу змагань.

Хмельницька команда свій єдиний матч другого туру Кубку ліга з футзалу проводила в Рівному проти херсонського «Продексіму». «Соколу» не вдалося обіграти діючих чемпіоноів України – хмельничани поступилися з рахунком 6:2. Утім, це не завадило їм проти до «Фіналу восьму».

Нагадаємо, «Сокіл» мав зіграти ще й проти «Титана» з Покровського, але… ця команда не приїхала в Рівне. А тому хмельничани зарахували технічну перемогу.

У «Фіналі восьми», матчі якого проходитимуть з 30 листопада по 2 грудня (місто, яке прийме вирішальні поєдинки ще не визначили), суперником «Сокола» буде івано-франківський «Ураган». Саме ця команда стане і найближчим суперником хмельничан у чемпіонаті України в «Екстра-лізі». Вже цієї неділі, 4 листопада, «Сокіл» зіграє з «Ураганом» в Івано-Франківську.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую