ye-logo.v1.2

Регбі. “Поділля” - “Сокіл”: “польоти” Сівака та Мігунова і “срібло” на грудях (ФОТО)

Спорт 4751
Олександру Мігунову, наставнику РК "Поділля", довелося трохи "політати" над своєю командою після нагородження
Олександру Мігунову, наставнику РК "Поділля", довелося трохи "політати" над своєю командою після нагородження. Фото: автора

Хмельницька команда провела свій останній матч 2018 року в чемпіонаті України з регбі-15 в Суперлізі.

Регбійний клуб “Поділля” завершив свій черговий сезон у Суперлізі з регбі-15. Як і торік, хмельничани стали срібними призерами чемпоінату України. Утім, в останньому матчі, який вони провели в рідних стінах, попри відсутню мотивацію отримання позитивного результату, “Поділля” зіграло так, наче поєдинок проти львівського “Сокола” був занадто важливим.

Вже перша атака хмельничан завершилася результативною спробою Вадима Сівака. Вадим, забігаючи наперед, провів цей матч на вискому рівні, поклавши чотири спроби та заробивши для своєї команди 28 очок.
Вже на п’ятій хвилині матчу рахунок став 14:0. Віталій Кузнецов заніс спробу, а Мирослав Шуляк вдруге виконав реалізацію. А далі...

Андрій Шакура відзначився двома спробами в матчі проти "Сокола".

Віталій Кузнецов одним із перших "заклав" початок погрому львівської команди.

Майже кожні дві хвилини гравці “Поділля” заносили м’яч за залікову зону гостей. Андрій Шакура, Ігор Снісаренко, Вадим Сівак - перевага хмельничан зростала суттєва. А одна зі спроб Сівака була просто ефектиною. Вадим поклав м’яча у стрибку.

"Політ" Вадима Сівака.

Перший тайм завершився перемогою “Поділля” з рахунком 51:0.

Після перерви малюнок гри не змінився. І це при тому, що “Соколу” необхідно було заробити очки в матчі з “Поділлям”, щоб збільшити свої шанси на бронзові медалі. Але львів’янам важко було зупинити господарів, які грали “на куражі”. Кузнецов, Сівак, Демецький, Трочинський, Тарасенко... спроби цих гравців лише збільшували перевагу хмельничан.
“Соколу” так і не дозволили бодай раз занести спробу, а дві спроби заробити очки зі штрафного, були неточними. У підсумку “Поділля” перемогло з рахунком 94:0.

Вже після матчу гравці регбійного клубу “Поділля” отримали срібні медалі чемпіонату 2018 року. Почесний президент Федерації регбі Хмельницької області Микола Лещенко побажав хмельничанам вже наступного року поркащити свої здобутки як з регбі-15, так і з регбі-7, в якому команда також здобула “срібло”. 

РК "Поділля" - срібні призери чемпіонату України з регбі-15 2018 року.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую