ye-logo.v1.2

Футзал. «Сокіл» зіграв вдома та пішов на «канікули»

Спорт 1992
Андрій Хамдамов (з м
Андрій Хамдамов (з м'ячем) зрівняв рахунок у матчі з Титаном, але потім гості забили ще і вивезли три очки з Хмельницького. Фото: з архіву

У матчі 11 туру хмельничани приймали «Титан» з Покровського.

Останній поєдинок 2018 року для «Сокола» був надто важливим. Команді хотілося не лише піти на новорічно-різдвяні свята в піднесеному настрої, а й обійти в турнірній таблиці «Титан». Для цього, звісно, необхідно було перемогти команду з Дніпропетровської області.

На голи довелося чекати майже 15 хвилин. І перший з них влетів у ворота господарів, коли за «Титан» відзнавчив Дмитро Шеховцев. Утім, «Сокіл» відігрався. Сталося це на 23 хвилині, коли забив капітан команди Андрій Хамдамов.

Та на 30 хвилині матчу хмельничани знову помилилися в захисті й Анатолій Мілінький вивів «Титан» вперед у рахунку. А ще через вісім хвилин Мілінький оформив «дубль» у матчі й рахунок став 1:3.

Господарям нічого не залишалося, як йти у «ва-банк». І в одній з атак «Соколу» вдалося забити – рахунок скоротив Владислав Вербовий. Утім, відігратися хмельничанам не вдалося. «Титан» переміг 3:2 та збільшив свою перевагу в турнірній таблиці.

Отож, «Сокіл» пішов на «канікули» з 10 очками та сьомим місцем. «Титан», який йде шостим, має на 5 балів більше. Ну, а в лідерах київський «Хіт» (29 очок) та івано-франківський «Ураган» (25 очок).
Свій наступний матч хмельничани проведуть 12 січня в Києві проти «Хіта».

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую