ye-logo.v1.2

Волейбол. «Новатор» - «Фаворит»: в бій пішла… молодь (ФОТО)

Спорт 3267
Хмельницький "Новатор" впевнено здолав "Фаворит" у першому матчі 10 туру в Суперлізі
Хмельницький "Новатор" впевнено здолав "Фаворит" у першому матчі 10 туру в Суперлізі. Фото: автора

Хмельничани зіграли свій перший домашній матч 10 туру в Суперлізі.

У гості до «Новатор» завітав «Фаворит» з міста Лубни Полтавської області. Суперник хмельничан до цього матчу посідав передостаннє місце, маючи в активі лише три перемоги в 18 матчах. Утім, зважаючи на те, що під час новорічно-різдвяної паузи в чемпіонаті хмельницький клуб залишили четверо досвідчених гравців, спрогнозувати як зіграє «Новатор» було важко.

Із перших хвилин поєдинку наставник хмельничан Роман Ковальчук здивував стартовим складом. Адже на майданчику з’явилися, по суті, волейболісти «Новатора-2-Прикордонника», яким завтра, 19 січня, грати у вищій лізі в Одесі. А ось основні гравці Андрій Перепадя та Максим Турик залишилися в запасі. Здавалося, що в потрібний момент Роман Олександрович задіє цих виконавців, але… моменту такого і не було.

Владислав Павлюк (№6 у темно-синій формі) не часто грає за "Новатор" у Суперлізі. Але сьогодні не раз вдало атакував у грі проти "Фаворита".

«Новатор» - «Фаворит».

«Фаворит» непогано розпочав матч, здобувши мінімальну перевагу в два очки. Щоправда, втримати її надовго не зміг. Через «дитячі» помилки своїх гравців, Роман Ковальчук взяв таймаут, після якого хмельничани почали грати краще і невдовзі на табло вже було 16:10 на користь господарів. І ця перевага згодом зіграла злий жарт із волейболістами «Новатора». Вони почали знову помилятися, підпустивши суперника майже впритул – 20:18. Утім, у потрібний момент «зібралися» та довели партію до логічного завершення – 25:20.

«Новатор» - «Фаворит».

Олексій Денін (№10) у складі "Новатора" сьогодні був одним із найдосвідченіших гравців.

Хмельничани попри перевагу в рахунку намагалися врятувати кожен розіграш.

«Новатор» - «Фаворит».

Другий сет видався легшим для хмельничан. Хоча початок був доволі рівним. І лише в середині партії, за рахунку 14:13, волейболісти «Новатора» збільшили свою перевагу до 17:13. Через це наставник полтовчан Микола Благодарний взяв тайм-аут. Але «повернутися» в гру «Фаворит» не зміг. Господарі майданчику просто «на одному диханні» провели кінцівку, вигравши 25:15.

«Новатор» - «Фаворит».

«Новатор» - «Фаворит».

Партія №3 стала останньою в матчі. І пройшла вона за схожим сценарієм, ніж попередні. Рівна гра до середини сету, а потім – перевага «Новатора». А згодом і рахунок на табло – 25:18.

Хмельницький "Новатор" зміг здолати "Фаворит".

Отож, «Новатор» виграв свій матч з рахунком 3:0. Завтра, 19 січня, друге протистояння хмельничан із «Фаворитом», яке розпочнеться об 11.30. Як сказав наставник «Новатора» Роман Ковальчук, у другій грі буде інша команда. Бо ж більшість волейболістів, які зіграли сьогодні, завтра в Одесі гратимуть за «Новатор-2-Прикордонник».

Ну, а жіночий «Новатор» сьогодні грав у Тернополі. І хмельничанки здолали місцеву «Галичанку» з рахунком 3:0. Завтра, 19 січня, підопічні Олексія Колісецького також зіграють свій другий матч звітного туру в Суперлізі проти тернополянок. Поєдинок у Тернополі розпочнеться о 12.00.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую