ye-logo.v1.2

Волейбол. «Новатор» - «Серце Поділля»: досвід не пробачає дитячих помилок (ФОТО)

Спорт 3986
Хмельницький "Новатор" вдома двічі поступився "Серцю Поділля" з Вінниці
Хмельницький "Новатор" вдома двічі поступився "Серцю Поділля" з Вінниці. Фото: автора

Вінничани знову виявилися сильнішими.

Відбулися заключні матчі 11 туру чемпіонату України з волейболу в Суперлізі. Хмельницький «Новатор», який напередодні поступився «Серцю Поділля» з Вінниці з рахунком 1:3, програв і в другому поєдинку – 0:3.

«Вчора гру розпочинала молодь і розслабила противника до тих кондицій, які дозволили нам виграти партію. Сьогодні зіграли по-іншому. Починали зі старшими хлопцями, а молодь поки не спроможна обігрувати навіть другий склад Вінниці. Такі реалії сьогоднішнього дня», - саме після матч охарактеризував протистояння з «Серцем Поділля» головний тренер «Новатора» Роман Ковальчук.

"Новатор", який у Суперлізі, по суті, грає складом вищелігового "Новатора-2-Прикордонника", поки лише здобуває досвід.

"Новатор" - "Серце Поділля".

І на початку матчу, коли зі старту вийшли Перепадя та Турик, у хмельничан наче пішла гра. Утім, тривало це до рахунку 6:6. А потім гості змогли піти у відрив. Тому не дивно, що Ковальчук взяв тайм-аут, коли рахунок вже був 10:15. Утім на користь він його команді не пішов. «Серце Поділля» «набрало обертів», яких скидати не збиралося. У підсумку вінничани виграли сет з рахунком 18:25.

У другому матчі тренерський штаб "Новатор" задіяв ледь не усіх гравців. які є в заявці. 

"Новатор" - "Серце Поділля".

«Наша молодь поки не усвідомлює, де знаходиться. Вони грають в дитячий волейбол і думають, що так і буде надалі, - після гри говорив Роман Ковальчук. - У мене є питання по самовіддачі, по технічним помилкам. Поки вони не почнуть думати по-іншому, то нічого не зміниться. А на це потрібен час».

"Новатор" - "Серце Поділля".

"Новатор" - "Серце Поділля".

А ось час у другому сеті минув доволі швидко. Якщо вчора в другій партії команди вирішували долю переможця на більше-менше (вінничани виграли з рахунком 30:28), то в сьогоднішньому поєдинку все було значно легше. Гравці «Серця Поділля», як то кажуть, на досвіді здобули результат, вигравши 14:25.

У Суперлізі в складі "Новатор" дебютував 16-річний Олександр Долюк (№3).

"Новатор" - "Серце Поділля".

Третя партія хоч і стала заключною, але була значно цікавішою за попередні. Особливо початок, коли «Новатор» виграв 9:4. Утім, ця перевага дуже швидко зникла. Наробивши ряд помилок, хмельничани не лише підпустили суперника, а й втратили відрив - 10:12. Далі вже «Новатор» виступав у ролі наздоганяючих. Утім, у вирішальні розіграші, знову ж таки, їм просто бракувало досвіду. Отож, і ця партія була за гостями – 23:25.

"Новатор" - "Серце Поділля".

Після 11 турів «Серце Поділля» піднялося на друге місце в турнірній таблиці. А ось «Новатор» втратив четверту сходинку. Тепер хмельничани п’яті. Свої наступні матчі «Новатор» знову проведе вдома – 8-9 лютого, проти іншої команди з Вінниччини – «МХП Вінниці», яка посідає третє місце.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую