ye-logo.v1.2

Футбольний «Кубок міського голови»: «Агробізнес» знову бере своє (ФОТО)

Спорт 3509
Богдан Семенець знову забив, а "Агробізнес" переміг. Цього разу над ФК "Малинськ"
Богдан Семенець знову забив, а "Агробізнес" переміг. Цього разу над ФК "Малинськ". Фото: автора

У Хмельницькому відбувся черговий матч товариського турніру.

Замість запланованих двох поєдинків, пройшов лише один. Щоправда, про перенесення гри між старокостянтинівським «Случем» та вінницькою «Нивою» було відомо заздалегідь. Нагадаємо, цей матч команди зіграють першого березня у Вінниці. Ну, а сьогодні, 23 лютого, у Хмельницькому зійшлися волочиський «Агробізнес» та ФК «Малинськ» з Рівненської області.

Звісно, фаворитом протистояння вважався «Агробізнес». Команда Андрія Донця у чотирьох попередніх іграх здобула стовідсотковий результат, забивши 11 голів, а пропустивши лише два. ФК «Малинськ», у свою чергу, мав в активі по одній перемозі та нічиєї, а також два програних матчі.

Андрій Донець продовжив експерименти зі складом своєї команди, випустивши на старті голкіпера, який прибув на перегляд, Гагуна, Думанюка, Кухарука, Ясніцького, Бойчука, Слотюка, Пліса, а також ще трьох потенційних новачків. І швидкий темп гри у виконанні волочиських футболістів на початку матчу дав свій результат.

Тарас Пліс (№11) відзначився гольовим пасом.

Вже на п’ятій хвилині матчу простріл Тараса Пліса результативно замкнув нападник, якого «Агробізнес» поки що переглядає. А через чотири хвилини забив і Арсен Слотюк, якому асистував Ігор Бойчук. Рахунок став 2:0, і, склалося враження, такий початок дещо заспокоїв футболістів «Агробізнеса», адже суперник поступово оговтався та зміг, по суті, грати на рівних.

Ігор Бочук також віддав результативну передачу.

У матчі "Агробізнес" - "Малинськ" було багато боротьбі в центрі поля.

Весь залишок першого тайму жодній з команд не вдалося більше відзначитися голами. Хоча, мабуть, найкращий момент був під завісу першої сорокап’ятихвилинки біля воріт «Агробізнеса», але спочатку волочиську команду врятував голкіпер, а потім гравець «Малинська» замість того, щоб влучити у ворота, пробив вздовж них.
У перерві Андрій Донець провів ряд замін. З’явилися Юхимович, Курило, Черненко, Чепурненко, Семенець. І знову стартові хвилини були за командою з Волочиська. Вже на 53 хвилині матчу Богдан Семенець збільшив рахунок у грі – 3:0.

Невисокий Артур Думанюк намагався боротися за м'яч на "другому" поверсі проти Артема Корольчука, зріст якого сягає двох метрів.

Роман Гагун (№9) зіграв за "Агробізнес" з перших хвилин, але був замінений в другому таймі.

Ігор Курило (№17) інколи підключався до атак "Агробізнеса".

Але така перевага протрималася лише декілька хвилин. Роману Савицькому, капітану «Малинська», вдалося «розмочити» рахунок.

За рахунку 3:1 наставники обох команд почали поступово робити заміни, а гра знову вирівнялася. Та на 70 хвилині команда з Рівненщини залишилася в меншості - другу жовту картку отримав Корольчук. Але реалізували свою чисельну перевагу волочиські футболісти змогли на 89 хвилині, коли голом відзначився Микола Когут.

Микола Когут поставив "крапку" в матчі "Агробізнес" - "Малинськ".

Отож, «Агробізнес» виграв свій п’ятий матч на турнірі. Цього разу з рахунком 4:1.

Завтра, 24 лютого, на «Кубку міського голови Хмельницького» мають відбутися чергові два поєдинки. О 13.30 старокостянтинівський «Случ» зіграє із «Малинськом». А о 16.00 зійдуться хмельницьке «Поділля» красилівський «Случ», у складі якого, скоріше за все, гратимуть 17-19-річні футболісти «Поділля».

Турнірне становище команд після ігор 23 лютого:
1. «Агробізнес» - 15 очок (5 матчів)
2. «Поділля» - 9 (3)
3. «Поділля» U-19 – 7 (5)
4. «Нива» Т. – 6 (5)
5. «Случ» С. – 4 (4)
6. «Нива» В. – 4 (4)
7. ФК «Малинськ» - 4 (5)
8. «Случ» К. – 0 (3)

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую