ye-logo.v1.2

Футбольний «Кубок міського голови»: подільське дербі, яке не визначило переможця (ФОТО)

Спорт 2911
Матч хмельницького "Поділля" та вінницької "Ниви" завершився з рахунком 0:0
Матч хмельницького "Поділля" та вінницької "Ниви" завершився з рахунком 0:0. Фото: автора

Завершилився 11-й ігровий день.

Сьогодні, 27 лютого, відбулися чергові поєдинки «Кубку міського голови Хмельницького» з футболу. І найцікавіший з них за вивіскою став матч хмельницького «Поділля» проти вінницької «Ниви».

Обидві команди, як відомо, виступають у чемпіонаті України в другій лізі. Хмельничани йдуть на восьмому місці, вінничани – на четвертому. Поєдинки між «Поділлям» та «Нивою» прийнято називати подільським дербі, яке, як правило, проходить у дуже цікавій боротьбі. Утім, сьогоднішній матч – товариський, а фаворитом, з огляду на виступи команд на цьому турнірі, можна було назвати «Поділля», яке в попередніх чотирьох матчах здобуло всі перемоги. Тоді як «Нива» в чотирьох матчах мала лише чотири очки.

"Поділля" - "Нива".

Віталій Каверін "роздавав" передачі, скористатися якими його партнери не змогли.

"Поділля" - "Нива".

Початок поєдинку був за господарями. Але особливої загрози воротам «Ниви» вони так і не створили, а згодом гра вирівнялася. Взагалі перший тайм видався не дуже цікавим для глядачів, адже удари по воротам обох команд можна перерахувати на пальцях однієї руки. Та й ті не були потужними і небезпечними. А тому перші 45 хвилин завершилися нічиєю 0:0.

"Поділля" - "Нива".

"Поділля" - "Нива".

"Поділля" - "Нива".

У другій половині матчу «Поділля» знову почало активніше. І відмінну нагоду відзначитися мав Віталій Каверін, який вийшов віч на віч із голкіпером вінничан. Та хавбек хмельничан вирішив обіграти воротаря і втратив м’яч.

«Нива» ж намагалася також щось створити біля воріт господарів. Але в команди Нгахи Колінса мало що виходило. А ось «Поділля» під завісу поєдинку знову заграло активніше і мало шанси вирвати перемогу. Але підвела реалізація. У підсумку 0:0 і це перша втрата очок команд Віталія Костишина на цьому турнірі.

"Поділля" - "Нива".

Завтра, 28 лютого, об 11.00 зіграють «Поділля» U-19 з «Поділлям», а о 14.00 - «Нива» Теребовля зі «Случем» зі Старокостянтинові.

 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую