ye-logo.v1.2

Футбольний «Кубок міського голови»: матч «Поділля» з «Агробізнесом» перенесли

Спорт 3935
Останнім матчем "Кубку міського голови Хмельницького" стане поєдинок "Поділля" з "Агробізнесом", який пройде 3 березня о 15.00
Останнім матчем "Кубку міського голови Хмельницького" стане поєдинок "Поділля" з "Агробізнесом", який пройде 3 березня о 15.00. Фото: з архіву

Вирішальний поєдинок стане заключним.

Сьогодні, першого березня, відбувся перенесений матч «Кубку міського голови Хмельницького» з футболу. Старокостянтівський «Случ» у Вінниці поступився «Ниві» з рахунком 0:3. Ну, а в суботу-неділю відбудуться заключні поєдинки турніру. І розклад цих матчів зазнав змін.

Так, у суботу, другого березня, відбудеться лише одна гра – ФК «Малинськ» зіграє із хмельницьким «Поділлям» U-17. Початок о 13.00. А ще два поєдинки пройдуть у неділю.

Третього березня, в неділю, о 12.00 на поле ДЮСШ №1 вийдуть «Поділля» U-19 та «Нива» з Теребовлі. А ось матчу вінницької «Ниви» проти красилівського «Случа», який на турнірі замінили юнаками з «Поділля», не буде. А вінничанам, ймовірно, зарахують три очки. Натомість матч «Поділля» проти «Агробізнеса» пройдже якраз у неділю, а не в суботу, як планувалося раніше.

Отож, саме в матчі хмельницького «Поділля» та волочиського «Агробізнеса» вирішиться питання, хто стане володарем «Кубку міського голови». Він розпочнеться о 15.00. А по його завершенню відбудетсья нагородження. Відзначимо, що «Агробізнес» влаштує й нічия, а ось «Поділлю», щоб виграти товариський турнір, необхідно лише перемагати. Адже хмельничани відстають у турнірній таблиці від волочиської команди на два бали.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую