ye-logo.v1.2

Футбол. «Поділля» зіграло з одним із лідерів першої ліги

Спорт 3057
Вже 6 квітня хмельничани на СК "Поділля" прийматимуть ФК "Калуш". Початок матчу о 16.00
Вже 6 квітня хмельничани на СК "Поділля" прийматимуть ФК "Калуш". Початок матчу о 16.00. Фото: автора

Хмельничани цим поєдинком завершили підготовку до весняної частини змагань у другій лізі.

Сьогодні, першого квітня, хмельницьке «Поділля» провело свій черговий спаринг, зігравши на Київщині з «Колосом» із Ковалівки.

«Колос», який очолює екс-гравець «Поділля» та старший брат наставника хмельничан Віталія Костишина – Руслан, вже цієї весни зіграв два офіційних матчі в першій лізі, здобувши в обох перемоги. І нині ця команда посідає друге місце, претендуючи на вихід до Прем’єр-ліги. «Поділля» ж лише 6 квітня відкриє свій офіційний футбольний рік у другій лізі, а тому цей поєдинок був завершальним на підготовчому етапі.

Віталій Костишин з перших хвилин матчу виставив наступний склад: Дворник, Швець, Воловик, Гресь, Морговський, Музичук, Ліповуз, Шпікула, Каверін, Гайдаш, Гладкий. І хмельничани в першому таймі мали один небезпечний момент, який міг втілися в гол, але м’яч, після удару Олександра Музичука з порожніх воріт відбив захисник Владислав Охрончук, який минулого сезону виступав на правах оренди за «Поділля».

У другому таймі тренерський штаб «Поділля» поступово змінював склад, випустивши на поле Бабака, Панасенкова, Погорілого. Але зі старту другого тайму зробили вимушену заміну, замінивши Шпикулу, який отримав травму, на Романюка. Наскільки серйозним є ушкодження в Ярослава – поки невідомо.

Матч міг би завершитися і внічию. Але наприкінці поєдинку «Колос» заробив право на пенальті, який і втілив у гол. Отож, один із лідерів першої ліги переміг хмельничан з рахунком 1:0.

Вже 6 квітня «Поділля» зіграє в другій лізі проти ФК «Калуш». Перший офіційний матч 2019 року у Хмельницькому розпочнеться о 16.00. «Калуш», нагадаємо, посідає третє місце, а «Поділля» - восьме.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую