ye-logo.v1.2

Зупинилося серце хмельницької спортсменки

Спорт 32271
Юлії Лясоті було 33 роки
Юлії Лясоті було 33 роки. Фото: facebook.com

Юлія Лясота померла в реанімації міської лікарні.

Сьогодні, 24 квітня, о 6.30 в реанімаційному відділенні Хмельницької міської лікарні перестало битися серце боксерки 33-річної Юлії Лясоти.

«Її стан не покращувався, а сьогодні зранку, на жаль, вона померла», - повідомив журналісту сайту «Є» головний лікар міської лікарні Володимир Розгонюк.

Нагадаємо, напередодні Юлію Лясоту прооперували. В неї діагностували тромбоз cудин печінки. Вчора зранку вона була ще в критичному стані, але згодом у стабільно важкому. Що стало причиною раптової недуги, невідомо.

Юлія Лясота в 2017 році отримала звання «Майстра спорту України», була членом збірної України з боксу, володаркою багатьох медалей не лише чемпіонату України, а й європейських та світових змагань. До приходу в бокс виступала на професійному рівні за гандбольний клуб «Хмельничанка».

8 квітня цього року на сході України в неоголошеній війні загинув її батько Микола Неживий, якого 11 квітня поховали в Хмельницькому.

У Юлії залишився 11-річний син та мати. 

Прощання з Юлією Лясотою відбудеться 25 квітня в приміщенні Хмельницької ритуальної служби (вулиця Толстого, 5/1) з 12 до 14.00. Поховають 33-річну спортсменку на кладовищі в мікрорайоні Ракове.

Сайт «Є» висловлює співчуття рідним та близьким Юлії Лясоти.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую