ye-logo.v1.2

Футбол. «Буковина» - «Поділля»: два пенальті та заява наставника хмельничан

Спорт 4769
Віталій Костишин заявив, що готовий піти з посади головного тренера "Поділля"
Віталій Костишин заявив, що готовий піти з посади головного тренера "Поділля". Фото: з архіву

Хмельницька команда зіграла свій черговий матч у чемпіонаті України серед команд другої ліги.

Сьогодні, 26 квітня, хмельницьке «Поділля» зіграло свій матч 22 туру в Чернівцях проти «Буковини». І хмельничани, хоч і не програли (гра завершилася внічию 1:1), але залишилися незадоволені результатом. Крім того, схоже, «Поділля» залишається без свого наставника Віталія Костишина.

Наприкінці першого тайму гості заробили право на пенальті. Наче голкіпер «Поділля» збив нападника «Буковини», хоча на відео, яке транслював один із чернівецьких телеканалів, помітно, що Єгор Нестеренко не торкався суперника. Пенальті реалізував Олег Керчу і рахунок став 1:0.

У другому таймі господарі на 53 хвилині залишилися в меншості. Другу жовту картку отримав Олександр Жумига. Та «Буковина» в меншості заробила ще один пенальті. І знову сумнівне – Каверін і справді порушував правила, але все почало… до штрафного майданчика. Утім, цього разу одинадцятиметровий виконав Олександр Вечтомов, який пробив вище воріт.

«Поділля» продовжувало атакувати, аби відігратися. Удари Ліповуза та Музичука приймали на себе стійка воріт чернівчан. І все таки на 91 хвилині Сергій Швець зміг врятувати свою команду, відправивши м’яч у сітку воріт «Буковини». Та хмельничани могли сподіватися і на перемогу. Адже на 93-хвилині Артем Гайдаш потужно пробив, влучив у поперечину, і м’яч, схоже, перетнув лінію воріт. Але арбітр був іншої думки і не зафіксував гол. Отож, 1:1.

За останні три гри в ворота «Поділля» було призначено вже чотири одинадцятиметрових, три з яких доволі сумнівні. А тут ще й гол незарахували. «Вважаю, що наша команда посідає не те місце, на якому перебуває, - після матчу в телефонній розмові з журналістом сайту «Є» сказав головний тренер «Поділля» Віталій Костишин. - Я подаю у відставку».

Наразі невідомо, чи прийме відставку Віталія Володимировича керівництво клубу. Схоже все вирішиться після того, як команда приїде з Чернівців. Ну, а свій наступний матч «Поділля» зіграє першого травня о 17.00 в Хмельницькому проти тернопільської «Ниви».

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую