ye-logo.v1.2

Футбол. «Металург» - «Агробізнес»: вагомий крок команди з Волочиська

Спорт 3222
Агробізнес, вигравши в Запоріжжі в Металурга, має високі шанси зберегти прописку в першій лізі
Агробізнес, вигравши в Запоріжжі в Металурга, має високі шанси зберегти прописку в першій лізі. Фото: прес-служби ФК Агробізнес

Відбувся перший матч серії плей-оф за те, щоб наступний сезон виступати в першій лізі.

Волочиський «Агробізнес», який цього сезону в першій лізі посів 13 місце, бореться за збереження прописки в цьому дивізіоні з другою командою другої ліги групи «Б» запорізьким «Металургом». І сьогодні, 29 травня, ці команди зіграли в Запоріжжі. Попереду – матч в Волочиську 2 червня.

«Металург», які останні п’ять матчів у другій лізі виграв в усіх поєдинках, забивши 16 голів та пропустивши лише два, був декласований волочиським «Агробізнесом». Команда Андрія Донця вийшла на цей матч, як на останній. Результат не забарився.

Вже на 9 хвилині матчу капітан «Агробізнесу» Ігор Курило відкрив рахунок у грі, а на 17-ій, Ігор відзначився дублем, реалізувавши пенальті. Ще до перерви команда з Волочиська змогла забити і третій гол – після скидки Курила, забив Арсен Слотюк. У другому ж таймі гості хоч і грали по рахунку, але не давали «Металургу» шансів забити бодай один м’яч. Натомість, під завісу поєдинку провели результативну атаку, яка завершилася влучним ударом Руслана Черненка.

Отож, «Агробізнес» у Запоріжжі виграв з рахунком 4:0. Тепер «Металургу», щоб підвищитися в класі, необхідно щонайменше стільки ж забивати в Волочиську, щоб перевести серію в додатковий час чи серію пенальті. «Агробізнесу» ж потрібно просто 2 червня зберегти цю перевагу, яка дозволяє команді наступного сезону знову грати в першій лізі. Перемога в Запоріжжі – це вагомий крок команди з Волочиська на збереження прописки в першому дивізіоні.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую