ye-logo.v1.2

Василь Вірастюк із «Богатирськими іграми» завітає до Хмельницького

Спорт 6563
Василь Вірастюк в вересні 2018 року вже приїжджав зі стронгменами в Хмельницький
Василь Вірастюк в вересні 2018 року вже приїжджав зі стронгменами в Хмельницький. Фото: з архіву

Змагання проведуть у Молодіжному парку.

У Хмельницькому до Дня молоді, який відзначатимуть 30 червня, пройде не лише «My fest», а й «Богатирські ігри». Сьогодні, 20 червня, управління молоді та спорту Хмельницької міської ради уклало угоду із ФОП Конюшок С.О. (Сергій Конюшок очолює Федерацію стронгмену України) на проведення змагань, за які мають сплатити організаторам 199 тисяч гривень. Відповідний договір оприлюднений у системі «Prozorro».

«Однією з умов договору є те, що ведучим змагань буде Василь Вірастюк (володар титулу «Найсильніша людина світу» в 2003-2004 роках – прим.авт.), - каже Наталія Томусяк, заступниця начальника управління молоді та спорту. – А ось спортсмени, які візьмуть участь в «Богатирських іграх», приїдуть до нас із різних куточків України. На жаль, у Хмельницькому немає своїх стронгменів, тому наші спортсмени не змагатимуться».

Попередньо заплановано, що «Богатирські ігри» пройдуть на автостоянці при в'їзді в Молодіжний парк (міський пляж) 30 червня о 16.00.

Нагадаємо, минулого року Хмельницький приймав змагання стронгменів. Тоді дев'ятеро спортсменів з різних куточків України, різного віку та ваги змагались в черговому етапі кубка України серед аматорів. Ведучим дійства був також Василь Вірастюк, а змагання пройшли на майдані Незалежності. 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую