ye-logo.v1.2

Бех-Романчук тріумфувала разом зі збірною України

Спорт 3388
Марина Бех-Романчук на Європейських іграх здобула золоту та бронзову медалі
Марина Бех-Романчук на Європейських іграх здобула золоту та бронзову медалі. Фото: facebook.com/mcheberyaka

Хмельничанка допомогла виграти команді змагання з легкої атлетики.

У столиці Білорусі завершуються другі Європейські ігри, участь в яких брали і хмельницькі спортменки. Так, Марія Боруца з боксу посіла п’яте місце, а Марина Бех-Романчук здобула одразу дві медалі.

Ще раніше хмельничанка стала бронзовою призеркою в секторі стрибків у довжину. Але Європейські ігри для неї на цьому не завершилися. Адже попереду були командні змагання, які відбулося вчора, 28 червня. Звісно, що Марина Бех-Романчук захищала честь України в секторі стрибків у довжину.

Першу дуель вона виграла з результатом 6,52 метри, другу – з результатом 6,46 метрів. У фіналі вона протистояла господарці турнірну - Настасьї Мирончук-Івановій. І Бех-Романчук, стрибнувши на 6 метрів 79 сантиметрів, виграла змагання та принесла до заліку зібрної 12 очок.

Враховуючи результати інших українських легкоатлетів, збірна України виграла золоті медалі в командних змаганнях. Отож, Марина Бех-Романчук у Мінську здобула не лише «бронзу», а й «золото».

Всього ж в України на Європейських іграх, станом на 29 червня, 9 золотих, 12 срібних та 11 бронзових нагород. Першість завершиться завтра, 30 червня.

 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую