ye-logo.v1.2

Хмельничанка виграла Всесвітню Універсіаду в Неаполі

Спорт 5682
Марина Бех-Романчук стала першої спортсменкою з України, яка на Універсіаді-2019 здобула золоту нагороду
Марина Бех-Романчук стала першої спортсменкою з України, яка на Універсіаді-2019 здобула золоту нагороду. Фото: facebook.com/napoli2019

Марина Бех-Романчук здобула «золото» в секторі стрибків у довжину.

Після бронзової медалі в індивідуальних змаганнях та золотої в командних на Європейських іграх, хмельничанка Марина Бех-Романчук тріумфувала в італійському Неаполі. Там проходить літня Універсіада-2019. І студентка Кам'янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка стала кращою в секторі стрибків у довжину.

Стрибок у четвертій спробі на 6,66 метра, по суті, гарантував наші легкоатлетці срібну медаль. Але Марина на досягнутому не зупинилася. У п’ятій спробі вона стрибнула на 6 метрів 79 сантиметрів та виграла змагання. Утім, залишалася ще одна спроба, в якій Марина Бех-Романчук повторила свій кращий результат сезону – 6 метрів 84 сантиметри.

Після змагань хмельничанка зазначила, що задоволена результатом. Каже, що цей той стрибок (6,84 метра), який хотіла продемонструвати. Могла, мабуть, і краще, але через певні організаційні моменти (розтягнутість спроб у часі), не вдалося. «Головне, що я справилася з цими труднощами», - сказала володарка золотої нагороди Універсіади-2019.

Змагання в Неаполі тривають. В активі українських спортсменів поки одна золота, одна срібна та дві бронзові медалі. Між іншим, збірна України з футболу, за яку грали футболісти волочиського «Агробізнеса» Дмитро Юхимович та Артур Думанюк, завершила свої виступи на стадії 1/4 фіналу, поступившись збірній Бразилії з рахунком 1:2.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую