ye-logo.v1.2

«Агробізнес» та «Поділля» визначилися з часом своїх матчів

Спорт 2482
Хмельницьке "Поділля", яке вже відчуло смак перемоги в новому сезоні, спробує 10 серпня вдома продовжити свій успіх
Хмельницьке "Поділля", яке вже відчуло смак перемоги в новому сезоні, спробує 10 серпня вдома продовжити свій успіх. Фото: з архіву

Вже цього вікенду відбудуться матчі третього туру в першій та другій лігах футбольної першості України.

У попередніх двох турах представники Хмельниччини в Професіональній футбольній лізі здобули чотири бали на двох. «Агробізнес» -один (зігравши внічию з «Кременем» 2:2 та поступившись «Інгульцю» 2:0), а «Поділля» - три (програвши «Вересу» 1:0 та вигравши в «Чайки» 1:0). Попереду на команди очікують матчі третього туру.

«Агробізнес» свій поєдинок у першій лізі проведе в Волочиську 10 серпня о 18.00 на стадіоні «Юність». В гості до команди Остапа Маркевича завітає ФК «Балкани» з селища Зоря Одеської області. Одесити у двох попередніх турах, як і «Агробізнес», здобув лише один заліковий бал. Спочатку вдома вони поступилися «Руху» з Винників, а потім знову ж таки в Зорі зіграли внічию 0:0 із харківським «Металістом-1925».

У минулому чемпіонат «Агробізнес» двічі грав із «Балканами». Матч у Зорі завершився з рахунком 0:0, а у Волочиську гості перемогли з рахунком 2:0.

Отож чергове протистояння цих команд у Волочсиьку 10 серпня о 18.00. Вхід вільний.

Хмельницьке «Поділля» свій матч звітного туру в другій лізі групі «А» також зіграє 10 серпня. Але о 17.00. В гості до підопічних Віталія Костишина приїде вінницька «Нива», яка невдало розпочала цей чемпіонат. Спочатку вінничани програли житомирському «Поліссю» 1:0, а в минулому турі в Вінниці поступилися «Калушу» з рахунком 3:0. До речі, під час літнього міжсезоння команди двічі зустрічалися. Спочатку в Хмельницькому перемогла «Нива» з рахунком 1:0, а згодом у Вінниці з таким же рахунком тріумфувало вже «Поділля». Тепер же на команди очікує офіційний поєдинок. Вхідний квиток на матч коштує 30 гривень.

Відзначимо, що «Поділля» немає дискваліфікованих гравців, які не зможуть зіграти проти «Ниви». А ось «Агробізнес» не зможе задіяти Артура Думанюка, який в поєдинку проти «Інгульця» отримав червону картку.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую